Nisan Ayı Kitapları || Harlequin Yayınları

25 Mar 2013


Evet, her ayki rutine devam bakalım bu ay Harlequin'de neler alınacak, neler okunacak. :D İşte bu ayın kitapları ve konuları... MacGregors'ların en merak ettiğim kitabı Utangaç Milyoner KESİN alınacak bi' kitap.Zira iki sene bu kitabı aramıştım. :))





                                           DEBORAH SIMMONS - KARA ŞÖVALYE de BURGH

‘Ailenin Çirkin Ördeği’, Reynold DeBurgh’un kendine taktığı isimdi. Doğumu sırasında oluşan bacağındaki aksaklık yüzünden içine kapanmış, kendini ailesinden ve toplumdan soyutlamış, âdeta dünyaya küsmüştü. Bu yüzden de tek başına yola çıkmış ve bahane olarak da hac ibadeti yapacağını söylemişti. Ancak, zaten eziyet gibi gelen hac yolculuğu çok kararlı bir genç kız tarafından yarım bıraktırılmıştı. Bayan Sabina Sexton, Reynold DeBurgh’u şövalyelik yemininin gereğini yapmaya, kendisini ve yanındakileri korumak için onlara hizmet etmeye davet ediyordu.
Sabina Sexton, isteksiz koruyucusunun, onun amacından şüphe ettiğini biliyordu. Ama tehlike gerçekti ve boyutları büyüktü. Aylardır kendi imkânlarıyla direnmeye çalışan temkinli Sabina, hayatını ve kalbini bu tehlikeli derecede yakışıklı, kara şövalyenin ellerine teslim etmek zorundaydı.








NORA ROBERTS – UTANGAÇ MİLYONER
Mac coşkulu kalabalığı yararak ilerledi ve bir anda onu gördü. Yaşı, Casinoya giremeyecek kadar küçük gibiydi... Kısa saçları darmadağınıktı ve bal rengi gözlerinin üstüne düşmüşlerdi. Üstündeki pamuklu gömlek ve kot pantolon, sanki günlerdir giyiliyormuş gibi bumburuşuktu. Yanına yaklaşınca onu kolundan tuttu ve titrediğini fark etti. Ama bu, uyuşturucu kullanma nedeniyle olan titremelerden değildi, bu korku titremesiydi...
Darcy irkilerek kolunu tutan adama baktı. Karşısında, gücü, azameti ve tüm yakışıklılığıyla, tam bir Kızılderili şefi duruyordu. Ve bu şef ya kendisini kurtaracak, ya da şuracıkta işini bitirecekti... “Ben… İstemeden… Ben… Sadece… Ben ne yaptım?” diye kekeledi.
Mac şaşkın bir ifadeyle ona bakıp, hafifçe gülümsedi. “Büyük ikramiyeyi kazandın.”
Darcy, “Ah, öyle mi? İyi o zaman…” dedi.
Ve bayıldı...






ROBYN GRADY – DERİN MAVİ GÖZLER 

İşkolik medya patronu Cole Hunter, her şeyi kontrol altında tutmak istiyordu. Buna dik başlı ve güzel yapımcı Taryn Quinn de dâhildi. Cole, projesini çok beğenmese de inceleme gezisi yapmak için ona katılmayı kabul etmişti. Birlikte Pasifik’te rüya gibi bir adaya gittiklerinde, keşifleri çok yönlü olacaktı. Adanın güzellikleri… Ve birbirlerine karşı tutkuları…
Peki ya Cole, kendisini duygularına kaptırıp işini arka plana atabilecek miydi? Hayatındaki her şeyi riske atıp, bu kadını yanında tutacak mıydı?

KATHIE DENOSKY – GEÇMİŞİ UNUT


Kocası bilinç kaybıyla sonuçlanan bir kaza geçirdiğinde, Bria Rafferty boşanma kâğıtlarını ona teslim etmek üzereydi. Sam, son altı ayın tek bir anını bile hatırlamıyordu. Ne Bria’nın mutsuzluğunu ne de genç kadının kapıyı çarpıp çıkmasına neden olan yürek burkucu olayları. Sugar Creek Çiftliği’nde halen birlikte yaşadıklarını sanıyordu. Oysaki Bria, onun iyileşmesine yardımcı olmak için oraya taşınmıştı. Aralarında hiçbir şey yaşanmayacaktı fakat Sam’le geçirdiği tutku dolu bir geceye karşı koyamayacağını hesaba katmamıştı. Onu bir kez daha terk etmeye dayanabilir miydi? Yoksa kalıp savaşmak için yeterince cesareti var mıydı?










ABBY GREEN - de MARCO EFSANESİ

Rocco de Marco. Efsanevi finansör ve milyoner. Odadaki en önemli adam olarak, az önce, Gracie’nin açık büfeden aşırdıklarını gördü. Garson kız Gracie O’Brien’ın, Rocco ile ilk tanışması hatırlanmaya değerdi; ikincisi ise unutulmazdı. Rocco, onu ofisine girerken bulduğunda, masum olduğuna inanmadı ve gerçekleri öğrenene kadar da onu alıkoydu. Yine de bu kızıl saçlı kıza karşı öfke duyamıyordu. Çünkü Gracie, Rocco’nun uzun yıllar önce mezara gömdüğü duygularını bulup çıkarmıştı. Aralarındaki cinsel çekim, patlama noktasındaydı.

CHANTELLE SHAW - VE BİR GECE

Milyarder işadamı Loukas Christakis, bir kadına güvenmemesi gerektiğini, bedeli ağır bir deneyimle öğrenmişti. İlgilendiği tek kadın yakında evlenecek olan küçük kız kardeşiydi. İşte bu yüzden, kız kardeşinin gelinliğini yapması için, işinde canını dişine takan tasarımcı Belle Andersen’i özel adasına getirmekte bu kadar isteksizdi. Bu sevimli güzelle nasıl başa çıkacaktı? Saf ve utangaç Belle, Loukas’ın muhteşem villasında çalışmaya başladığında, bu seksi Yunanlı için beklenmedik bir cazibe kaynağı haline geldi. Oysa sıradan gibi görünen bir gecelik ilişkinin ne gibi sonuçları olabileceğini kim bilebilirdi ki? Belle hayatının en büyük şokuyla yüzleştiğinde, Loukas da kendisine ait olduğuna inandığı şeyi almaya karar verecekti.




SANDRA MARTON – ÇÖLDEKİ BAKİRE 

Cameron Knight tüm sorunları çözen korkusuz biridir. Baslaam Krallığı’nın çöllerinde bir görev üzerindedir. Zarif bir balerin olan Leanna DeMarco ise Baslaam Sultanı karşısında dans etmesi için kaçırılmıştır. Sultan Leanna’yı, Cameron’a sunduğunda genç adam onunla birlikte çölü geçerek kaçmanın bir yolunu aramaktadır. Fakat bu kadın inanılmaz baştan çıkarıcıdır! Cameron, sultanın armağanıyla yoldan çıkmamayı başarabilecek midir?

SANDRA MARTON – BANA YALAN SÖYLEME
Sıcak, ateşli günler, yoğun ve tutkulu geceler…
Alexander Knight, eski bir Özel Kuvvetler ajanı olarak tehlikeli bir görevi yerine getirmek üzere son kez çağrılır. Cara Prescott, Alex’in korumakla görevlendirildiği güzel ve cesaretli genç bir kadındır. Alex’in tek seçeneği genç kadını kaçırarak, sahibi olduğu egzotik adaya götürüp orada saklamaktır. Onu tutsak olarak saklaması sıcak, ateşli günler ve tutkulu geceler geçirmelerine yol açar. Acaba Alex, gerçeğin aslında ne denli tehlikeli olduğunu bilmeksizin Cara’yı gerektiği gibi koruyabilecek midir?











HELEN BIANCHIN – KAYBOLAN HATIRALAR


“Bu senin kocan,” diyorlardı. Elise ise evli olduğunu hissetmiyordu. Hele hamile olduğunu hiç… 
Geçirdiği kaza yaşadığı son birkaç ayı tamamen hafızasından silmişti ve ne kadar uğraşırsa uğraşsın, kalbini ve ruhunu Alejandro Santanas denen bu zengin, müthiş yakışıklı ve son derece seçkin adama verdiğini hiç hatırlamıyordu. Elise, aralarındaki çekimin farkındaydı, karşılıklı yaşanan bu gizli tutkunun kıvılcımları ona yaşadığını hissettiriyordu. Acaba ona âşık mıydı? Ya Alejandro ona âşık mıydı? Yaşamının en değerli bölümünü kaybetmişti, acaba bu sonsuza dek geri getirilemeyecek bir kayıp mıydı?


DAY LECLAIRE – WINNIE’NİN DÜŞÜ

Sinderella Balosu’nun amacı çok açık ve basitti. Bekâr gel, evli dön. Gece yarısı olmadan, iki yabancı kendilerini evli bir çift olarak bulabiliyorlardı. Winnie Sommers’ın, mirasını alabilmesi için bir kocaya ihtiyacı vardı. O da Jake Hondo’yu buldu! Huysuz ve aksi adamın tekiydi ama onun da en azından kâğıt üstünde bir evliliğe ihtiyacı vardı. Aslında Winnie, onun aradığı geçici eş olamazdı çünkü iflâh olmaz bir romantikti. Jake ise çizmelerini Teksas’ın tozuna 
bulamış bir çiftlik sahibi. Jake, Winnie’nin mirasının para ya da toprak olmadığını öğrendiğinde…




DONNA ALWARD - SON KOVBOY

Angela Beck, dernek toplantısına geç kalıp, kuruldaki herkesi çekici gülümsemesi ile etkilediği ilk andan itibaren Sam Diamond’ın, kendisi için sorun yaratacağını anlamıştı. Angela, Sam’in o güne kadar tanıştığı en prensipli kadındı. Onun sivri dilini, öpücüğüyle susturmak geliyordu içinden. Ancak ilk olarak o soğuk görünüşünün altındaki karmaşık kadını uyandırması gerekmekteydi. Hiç şüphesiz bu, sadece gerçek bir kovboyun yapabileceği bir şeydi.


DONNA ALWARD - ÇİTİN ÖTESİ

Küçük bir kasabada sırların gizlenmesi zordur. Buna rağmen Grace Lundquist, acısını saklamakta kararlıydı. O, kasabanın, çalışkan ve daima neşeli olan tatlı kızıydı. Herkes ona bayılırdı. Grace kasabanın erkeklerinden birinin buna aldanmadığını biliyordu. Genç kadın, Mike Gardner kendisine her baktığında, ruhunu okuduğundan emindi. Bu güçlü ve muhteşem kovboyu kendisinden ne kadar uzak tutmaya çalışırsa çalışsın, Grace aralarındaki kıvılcımı söndürmeyi başaramıyordu...


2 yorum:

  1. kitapların bazısı tanıdık geldi
    utangaç milyarderi okumuştum
    sinderalla bekar gel evli git sanırım buna benzer bir kitap ta okumuştum
    fovorim
    Helen Biancin

    YanıtlaSil
  2. Ben Utangaç Milyoner'i çok aramış fakat bulamamıştım.Şimdi yeniden basılması çok hoşuma gitti.Bunun dışında Desire'ı belki alırım. O kategori daha güzel oluyor :D

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkür ederim.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS