Cumartesi İlk 10: Arkadaş Olunacak Karakterler !

27 Nis 2013


Sihirli Kitap Blogu'nun sahibi arkadaşımızın her cumartesi kitaplarla ilgili düzenlediği etklinliklerden brisinie bu hafta ben de katıldım. Etkinliğimizin bu haftaki konusu ;  Arkadaş Olunacak Karakterler ! Hepimizin her kitaptan bir sevdiğiceği, her kitapta bir dostu vardır. İşte bu hafta dostlarımızı sıralıyoruz. Etkinliğimizin kurcusu Sihirli Kitabın, Kitap Arkadaşlarına göz atmak için ; Arkadaş Olunacak Karakterler ! 

Bu etkinliğe katılmak istersen de; TIK TIK'la ve formu doldur.
Benimkilere ise hemen aşağıda bir göz atabilirsiniz :))



1- Gönlünü Kimseye Kaptırma
Favorim ve kesinlikle üstün zekasıyla arkadaşım olmasını isteyeceğim ilk isim; Gönlünü Kimseye Kaptırma'dan Agatha Cunnington. Kızımız öyle zeki ki, insana feleğini şaşırtabilir. Zira, ayakta 40 yalan söylemek ve hiç birinde de zorlanmamak gibi üstün bir özelliği var.

2- Wallflowers Series
Bir Süs Bitkisi olmak ve bu kadrodaki gibi arkadaşlarımın olmasını çok isterdim. Aralarında seçim yapamıyorum. Hepsinden mükemmel dost olur :D

3-Tatlı Bela

 Kitabı okuduğumda America karakterine resmen aşık olmuştum. Kesinlikle bulunmaz dostlardan. Sizinle gittiğiniz yere kadar gelebilecek bir arkadaş ancak bu kadar olur !

4-Seni Kaybedemem
Naomi ! Ah, acısıyla tatlısıyla sahip olmak isteyeceğim tek arkadaş ! Bu kitabı okurken böyle bir dostluk beklemiyordum. Bu kız gibi dostum olsun çok isterdim.

5-Vampir Akademisi
Rose gibi bir pisliğin asla ama asla hakkını veremediği bir arkadaş olan MASON! Her zaman ve her daim Rose'un yanında ona destek olarak geçirdi zamanını. İşte böyle arkadaşlar lazım bize..




6-Van Alen Vasiyeti
Oliver, her daim hiç hak etmese de Schuyler'ın yanından hiç ayrılmıyor :D



7-Kalbimdeki  Mühür :)
Hem kuzenim hem de dostum olmasını isteyeceğim birisi varsa o da Breanne'dır. Has, sadık ve sonuna kadar sizinle. :D





8-Şahane Bir Kadının Günlüğü
Tabi ki Miranda! Olivia'ya sonuna kadar yardım etmesi, abisini severken  yine de ona sırt dönmemesi çok güzeldi.



9-Arzunun Efendisi
Abisini deli eden ama Emily'ye de sonuna kadar destek veren Simon gibi dost isterdim. Hem komik heme eğlenceli hem de destekçi tim :D

10-Kan  Bağı Serisi
Eddie ! Evet,  karakter olarak çok aktif olmasa da her daim iyi bir dost , sadık bir arkadaş :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS