Lux Serisi'nden Haberler!

12 Ara 2013

Selamlar!
Jennifer L. Armentrout, yani hepimizin sevdiği seri Lux'un yazarından seri hakkında yeni haberler var.Şimdi size o haberlerin en CAN alan kısmını paylaşacağım. Zira benim çok sinirime dokundu.Bakalım siz takipçiler ne düşüneceksiniz. Jen'in dediğine göre;
Yurt dışında, 2014te Lux serisi için özel bir koleysiyon hazırlığı içerisindey(ler)miş, ve bu koleksiyon tahmini 3 Haziran 2014'te piyasada yerini alacakmış ama asıl bomba tabii ki bu değil! Özel koleysiyonda serinin kitaplarını Hardcover(Ciltli) olarak basacaklarmış. Fakat kitaplar iki partta birleştirilecekmiş. Ve içinde bazı özel bonus sahneler yer alacakmış.Misal; Opal'da Katy'nin Arumlarla kaldığı kısmı Deamon'ın ağzından anlattığı bir sahne var ama bunu kitapta göremedik. Bu kısım tarzında özel bonus sahneler olacakmış içinde. 

3 Haziran'a özel olarak çıkacak kitaplar için Jen'in ağzından;


"3 Haziran günü Lux Serisi özel koleksiyon baskıları piyasada ve raflardaki yerini alacak.Bazılarınız özel koleksiyon baskıları ne demek merak ediyor olmalısınız? İlk olarak, 3 Haziran günü, siz okurlar TEK kitap almayacaksınız, İKİ kitap birden alacaksınız.O gün iki (cilt) kitap birden çıkmış olacak.

Lux Serisi Kısım 1 (Obsidiyen ve Oniks)
Lux Serisi Kısım 2 (Opal ve Köken)

Lux Serisi Kısım 1'de değil ama İKİde daha önce kimsenin görmediği bölümler olacak. Daemon ve Katy'nin  Obsidiyen ve Oniks'ten kesilmiş sahneleri olacak.

Lux Serisi Kısım 2, Daemon'ın bakış açısından olacak.Daemon'ın bakış açısından Opal'in özel bir sahnesini göreceksiniz.Onun bakış açısından Bölüm 33'te seksi bir sahne var, muhtemelen. Ve nihayet siz de Opal'in sonu sahnesini Daemon'ın bakış açısından görmüş olacaksınız.

Ve hepsi bu değil! Koleksiyon baskıları yeni muazzam tarzıyla ve yepyeni kapaklarıyla -bu kısma dikkat!- yeniden yayınlanacak. Ve çocuklar, kapakları gördüm, sadece çarpıcı değil kesinlikle çok etkileyici bir kapak yaptılar, şaşkınlıktan ağzım açık kaldım. Kapaklar çok farklı oldu, ben de çok sevindim. 

Şimdi, bu kapaklarla ilgili bir sorunuz olacak biliyorum;  Şu anki kapak modellerine ne olacak? Pepe ve Stzella'nın Daemon ve Katy olarak okuyucuların kalbinde olduğu gibi benim kalbimde de her zaman özel bir yerleri olacak. Fakat sizinde bildiğiniz gibi, Pepe ve Stzella çok, çok fazla kitapta mevcutlar ve onların kitapçılarda daha önceden bulunan birçok kitabına rast gelmekteyiz, bu da problemlerden birisi. Büyük ihtimalle yeni koleksiyon kapaklarında olmayacaklar. Ve  Opposition'da da çünkü..

İnsanlar daha önce birçok kapakta/resimde onları gördü."

Gel de sinirlenme şimdi! Göz âşinalığı denen bir zıkkım var yahu. Ben şimdi nasıl alışacağım bunun yeni modellerine. Hem ilk üç kapaktaki Pepe ve Stzella öyle güzel duruyorlar ki insanda gerçekten uzaylı ve insan aşkı izlenimi yaratuyorlar. Şimdi yeni modellerin ya da kullanılacak materyalin nasıl bi' şey olacağı merak konusu.

Jen'in değişikliğe gitmekteki asıl sebebi, ya da öne sunduğu sebep ilk kitapların piyasada bulunamaması ve okurlarından sürekli yakarış alması. Bundan ötürü ilk kitapları yeniden basmaya ama değişik bir koleksiyon oluşturmaya karar vermişler.

Tabi benim gibi takıntılı bir okur değilseniz yeni kapaklarda gözünüz kalmaz. Eğer güzel çıkarsalar ben onları da almak zorunda kalaca'm. Ekstra maliyet. Hayır, bir de cidden bu kapaklardan daha güzel olursa düşünsenize biz de çıkanlar çıktı yurt dışındakiler daha güzelini alacaklar.Püff!

Haberin aslı için; http://www.jenniferarmentrout.com/lux-series-news/

Ayrıca Lux Serisi Kısım 1 AMAZON'a ön sipariş olarak girilmiş ama tabi cover henüz ortada yok. :)))



NOT: Çeviri -iyi kötü- şahsıma aitir. Lütfen paylaşırken "AnimeveKitapSever"den alıntıdır şeklinde değil LİNK vererek paylaşın...

14 yorum:

  1. Koleksiyon kapağında farklı bir model kullansın eyvallah ama Opposition' a dokunmasın abi. 4. kitaptan sonra degisiklik çekilir şey değil -,-

    YanıtlaSil
  2. Bende almak zorunda kalacağım yoksa çatlarım :(

    YanıtlaSil
  3. Şimdi bende sadece 1. kitap vardı almasam mı devamını :?

    YanıtlaSil
  4. Bilmiyorum ki kuzum. Burada ne yaparlar bilemiyorum şu an. Ama her halükârda son kitabın kapağı başka modelle olacak.

    YanıtlaSil
  5. Sorma ya. Vallahi sırf çatlarım diye ben alaca'm. Burada DEX değiştirir mi bilmiyorum ama ben yurt dışından sipariş veririm sanırım.

    YanıtlaSil
  6. Sırf var ya mecburiyet olsun diye son kitapta bu karara vardı bence. Şimdi herkes seri uysun diye son kitaptaki modeller kimse onun için bu yeni baskıları da alacak. Bakalım DEX değişecek mi.

    YanıtlaSil
  7. Satıgül Yüksek13 Aralık 2013 13:52

    Yazı için teşekkürler : )

    Bu seri 5 kitaplık bir seri değilmi, ortada 5. kitap yok ama ilk 4 kitap için bir dünya hazırlık yapılıyor , ciltler, yeni kapaklar, bonuslar falan, hiç değilse serinin son kitabını da çıkarıp hepsini toptan yapsaydı iyi olmazmıydı ilk 4 kitap iki çatı altında toplanacaksa kalan 5. kitap ne olacak : ))
    yoksa 5. kitap yokmu ?

    YanıtlaSil
  8. Şimdi canım bu soruna henüz Jen'den bir cevap göremedim ama benzer birçok soru gördüm. Kadının fan sayfasında takipçileri Shadows(serinin giriş novellası)'u bile soruyorlar. Ona ne yapacaksın diye ama kadın özellikle cevap vermeden geçiyor o soruları. Dahası edisyon okurları biz ne olacağı tarzında sorduğunda şurdan şurdan alırsın diye cevap atıyor. Saçmalık işte.Sırf ilgi çeksin diye.

    YanıtlaSil
  9. Ezgisu Karakaya21 Mart 2014 17:05

    Aynı kitabı 2. kez alırsam anneciğim gebertir artık beni ^_^ Ciltmiş, özelmiş, Daemon'muş dinlemez kendisi :))

    YanıtlaSil
  10. Dilber Dilek21 Mart 2014 17:13

    Dex burda basar mı ki? Basarsa ne kadar sürer? Sorular, sorular.. ^^ Bende ilk kitap var. Şimdi kitapları alırsam yeni çıkanları -çıkarsa- alamam. Almazsam uzun süre beklerim. Of of.. -,- :(

    YanıtlaSil
  11. Ahahha! Benim de alasım yok ama büyük ihtimal serinin son kitabının durumuna göre karar vereceğim. :D

    YanıtlaSil
  12. Bilmem ki. Ama basmazsa son kitap farklı olacak. :(

    YanıtlaSil
  13. kapak kurbani26 Nisan 2014 21:22

    Ben kitaptaki modelleri hic hos bulmuyorum. Onu daemon olarak secmemeleri icin neler vermezdim. Daemon 18 yasinda. Kapaktaki adamsa yetiskin. Kiz desen ayri.. İnsani bosuna kitaptan sogutuyorlar .. 👎👎 😞😞😞

    YanıtlaSil
  14. Tamam kitaptaki 18 yaşında kapaktakide 22 yaşında fazla bşey yok yani hem bunlar uzaylı

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkür ederim.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS