Kış Güneşi | Jennifer L. Armentrout [Kitap Tanıtım&Yorum]

21 Mar 2014


Geçen sene merak edip okuduğum Jennifer kitaplarından birisi de Frigid, ülkemizdeki edisyonu -gördüğünüz üzere- Kış Güneşi.
Kitap şu an matbaadaymış diye duydum. Yakında çıkar. Ben okuduğumda beğenmiştim. Ama zamanla daha iyilerini okuyunca, şu an o kadar da cezbedici bir kitap gibi gelmiyor gözüme. Yine de güzel bir kurgusu vardı. Bu yazarda zaten çok etkileyici bir kalem var. Çarpıcı noktaları yakalıyor.

Kitapta iki arkadaşın arasındaki aşkın bir türlü söze dökülemediği bir konu var. Ve bir kayak tatilinde, gittikleri yerde mahsur kaldıklarında ikisi de birbirine olan çekime karşı koyamıyorlar. Bu da aralarındaki tutkuyu alevlendiriyor. Kyler, Syd'e küçüklüğünden beri âşık aynı şekilde Syd de Ky'la ama ikisi de kendilerine göre nedenlerle birbirlerinden uzak duruyorlar. Ky, kendini Syd'e lâyık görmüyor Syd ise ona açılırsa aralarındaki arkadaşlığın bitmesinden korkuyor. Hâl böyle olunca da bir türlü birbirlerine aşklarını itiraf edemedikleri gibi, ikisi de bir diğerinin başkasıyla çıkmasını içten içe delirerek izliyor. :))

Şu kitaptan sevdiğim bir alıntı.

"Ben seni tüm hayatım boyunca sevdim," dedi, gözlerini gözlerime kilitleyerek. "Ve eğer bana izin verirsen hayatımın geri kalanı boyunca da seni seveceğim, Syd." -Kyler Quinn

Kitabı merak edenler için detaylı yorumum;  KIŞ GÜNEŞİ | Jennifer L. Armentrout (J.Lynn)


Orijinal Adı: Frigid
Edisyonu: Kış Güneşi
Bağlı Olduğu Seri: Frigid #1
Yayımcı: Dexplus
Dili: Türkçe
Yazar: Jennifer L.Armentrout (J.Lynn)
Türü:New Adult, Yeni Yetişkin, Romantizm

''Yirmi bir yaşındaki Sydney, Kyler'a ezelden beri aşık. Ne yazık ki Kyler onu atlıkarıncadan ittiği ve Sydney'in de karşılık verdiği günden beri sıkı dostlar.
Kyler tam bir çapkın.Bir kızın yanında 2 geceden fazla duramıyor.Syd kendini gittikçe daha kötü hissediyor.Ancak okuldaki son yıllarında her şeyi itiraf ederek ilişkilerini berbat etmek istemiyor.
Kyler'ın gözünde ise Syd hep ulaşılmaz bir noktada,adeta mükemmelliğin simgesi. Syd'in ona hayatta bakmayacağını düşünüyor.
Bir gün Kyler'ın evine kayak tatiline gidiyorlar ve bütün saklı duygular gün ışığına çıkıyor.Ama küçük bir sorun var.Evde yalnız değiller.''

Kitap Tanıtım Videosu (Official)



4 yorum:

  1. kitap kapağını be çok beğendim. yazarı da seviyorum ama sadece kapak için bile okuyabilirim. umarım kısa zamanda çıkar...

    YanıtlaSil
  2. Bağlı olduğu seri demişsin serinin diğer kitaplarından bağımsız okunabilirmi. seri okumayı sevmiyorum da yine de ilgimi çekti

    YanıtlaSil
  3. Okuyabilirsiniz. Serinin diğer kitapları arkadaşlarıyla alakalı. Bu kitapta bitiyor bu çiftimizin hikâyesi.

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkür ederim.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS