Lux Serisi Final Kitap: Opposition Kapak Tanıtım

29 Nis 2014

Evet, Lux Serisinin beklenen 5. kitabı Opposition(Ayaklanma)'ın kapağı da göründü. Kapak tanıtımı hemen aşağıda fakat ben öncelikle kapağı beğenmediğimi söylemekle işe koyulmak istiyorum. Yani içimde kalmasın istedim. Bu nedir ya! Jennifer'ın sayfasında daha önce son kitapta Pepe olmayacak denildiği için üzülen fanlar vardı ve Jen de onlara bir jest olsun diye son kapakta da Pepe'nin yer alacağını duyurdu.

 Ki hepimiz de daha önceki kapakların aynılarını ya da benzerlerini bekledik. Bu bir gerçek! Ama Jen ne yapmış; serinin yeni haline uygun olacak şekilde son kitabın kapağını ayarlatmış. Ve ben hiç ama hiç beğenmedim. Zaten bu ciltli özel baskıların kapaklarını da beğenmemiştim ama son kitabın bu hali içler acısı. Özellikle de elimizdeki kapakları düşününce.



Neyse lafı uzatmak istemiyorum. Seri bitti, gitti diyebiliriz.

Serinin bu yeni halindeki diğer kapakları için; Lux Serisi Yeni Baskılar! a tıklayarak diğer kapakları görüp bilgi alabilirsiniz.



Adı: Opposition
Yazar: Jennifer L.Armentrout
Seri: Lux Serisi
Serisi Sırası: 5(Final)
Çıkış Tarihi: 5 Ağustos 2014 (ABD)

"Hayatta kalmak için birbirlerine muhtaçlar."

Katy, Luxen'in geldiği gece dünyanın tamamen değiştiğini bilir.
Kat, Deamon'ın, kendi ırkı yeryüzündeki tüm melezleri ve insanları yok etmekle tehdit ederken öylece durduğuna inanmıyordu. Ama iyi ve kötü arasındaki çizginin bulanık olması ve aşk -Katy'yi ve- hepsini yok edebilecek güçlü bir duygu haline almıştı.
Deamon, ihanet anlamına gelse bile, sevdiklerini kurtarmak için her şeyi yapacaktır.İstilada hayatta kalmak için bir şans varsa o da, beklenmedik bir düşmanla iş birliği yapmaktan geçer.Ama dostu düşmandan ayırt etmek imkansız hale geldiğinde ve etraflarındaki dünya yıkılıyorken, her şeylerini - en sevdiklerini bile- kaybetmek üzerelerken, arkadaşlarının hayatta kalmasını sağlamaları gerek.. ve insan ırkının.

Savaş artık Dünya'ya indi. Ve sonuç ne olursa olsun, gelecek sağ kalanlar için asla aynı olmayacak.






NOT: Çeviri -iyi veya kötü- şahsıma aittir. Lütfen paylaşırken "link" vererek paylaşınız.

3 yorum:

  1. Bayadır kitaplarımdan uzak kalmıştım. Serilerimin çıkmayan kitaplarına hazır zaman da varken ne haldeler diye bir göz atayım dedim, ve bam! Tamam serinin diğer kitaplarının kapakları da bence "yeterli" değildi. Ama bu kapak, hadi ama, dergi değil ki bu! Ve Jen final kitabında Deamon yok mu demiş? Yoksa kapakta yok falan mı? Herneyse. Umarım bir sene beklememize değecek bir kitap olur. Ve DEX 'The One' kadar çabuk çeviri yapar.

    YanıtlaSil
  2. bayan psikopat4 Temmuz 2014 19:04

    kökene dun baslamıstım daha yeni bitirdim serinin en iyi en heycanlı kıtabıydı diyebilirim ve hala aklımdada etkisinden en az bir haftada cıkamayacagım sanırım. daemon tarafından anlatılan kısımlarda öldüm bittim .. ve takıntılı bi okuyucu oldugumdan diğer kitabını beklerken ölücem heralde sonu cok fenaydı ama tam anlamadım daemon kendi istegiylemi gidiyo yoksa onların etkısınıemı kalıyo kitap hakkında daemon herseye goze alıcak falan ole seler okudum demekki etkide falan kalmamıs ama insan giderken bili der dimiii :( neyse ben avcıyı okuyacagım daemondan sonra hemen aiden alışabilirmiyim hiç bilmiyorum ama sunu soylemek gerekirse daemon bence hep bir numara :D

    YanıtlaSil
  3. bu beginnings ve consequences türkiyede çıkacakmı yada ne zaman cıkacak?

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkür ederim.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS