Kamisama Hajimemashita 2. Sezon Geliyor!

1 Ağu 2014


Animenewsnetwork'ün yayımladığı habere göre Kamisama Hajimemashita'nın 2. sezonu önümüzdeki sene geliyormuş. Şu an haberin tazeliğiyle tam bir dört köşe olmuş durumdayım.

Hakusensha'nın Hana to Yume Dergisi'nin Salı günü duyurduğu haberle Kamisama Kiss(Kamisama Hajimemashita)'ın mangasının TV Serisi olarak 2. sezonu çıkacakmış. Zaten daha önce ilk sezonu yayımlanan animenin devam edeceğini duyduğum için sevindim. Çok belirsiz bitmişti. Bu seri kesinlikle bir sezonu daha hak ediyordu. Funimation tarafından 11 Şubat'ta Blu-Ray ve DVD serisi olarak yayımlanacağı söyleniyor. Bakalım. Bekliyoruz diyelim. Neyse.
Manga-ka Kamisama Kiss'i 2008 yılında ilk olarak Hana to Yume dergisinde piyasaya sürmüş ve yayımlamaya başlamış daha sonra  Hakusensha 18. Cildi baharda Japonya'da yayımlamış ve şimdi de Viz Media 16. Cildi Ekim'de Kuzey Amerika'da yayımlayacakmış.Ciltler arasındaki bu sıralama farkının nedenini bilmiyorum ne yazık ki. Ama zaten ben anime kısmıyla ilgileniyorum. Çıkarsınlar yeter.

Anime hakkında bilgi almak isterseniz;

Kamisama Hajimemashita Anime Tanıtım



2 yorum:

  1. Şu an tek başına sevinç çığlıkları atıyorum nasıl nasıl nasıl mutlu oldum bilemezsin. Kesinlikle bu anime 2. sezonu hak ediyordu. En sevdiklerim arasında oldu hep.
    Tomoe'yi bir kez daha göreceğim yaşasın :')

    YanıtlaSil
  2. Ben dee! Gördüğüm andan beri dört köşe geziyorum etrafta. Yüzümde aptal bir sırıtış var. XD

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkür ederim.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS