Aşkın Müziği | Kylie Scott [Konuşan Kitaplar Blog Tur - Seri Kitapları&Çekiliş]

15 Eki 2014


Bir blog tur yazısıyla daha geldim. Daha önce orjinalini okuduğum ve okurken de kahkahalarla güldüğüm Aşkın Müziği (Lick) için düzenlediğimiz blog turda ben kitabın yorumunu yaptığım için sizlere serinin diğer kitaplarını tanıtmak bana kaldı. XD

Stage Dive Grubu ve Sırasıyla Kitaplarımız






Adı: Aşkın Müzği
Serisi Sırası : #1
Yayın Tarihi: 10 Ekim 2014 (Türkiye)
Aşk, Seks ve Rock'N'Roll

Vegas’ta geçireceği gecenin sabahını hiç de böyle planlamamıştı…

Evelyn Thomas’ın yirmi birinci doğum gününü Las Vegas’ta kutlamak gibi büyük planları vardı. Ama kesinlikle akşamdan kalma bir halde banyo zemininde uyanmak, otel odasında son derece yakışıklı ve dövmeli yarı çıplak bir adamın varlığı ve parmağında King Kong’u korkutabilecek boyutta bir yüzük bu planlar arasında değildi. 

Bir de tüm bunların nasıl olduğunu bir hatırlayabilseydi…






Adı: Play
Serisi Sırası: #2
Yayın Tarihi: 25 Mart 2014(Yurt Dışı)

Malcom Ericson, Dünyaca ünlü Rock grubu Stage Dive'ın bateristidir ve acilen imajını düzeltmesi gerekiyordur- en azından kısa bir süreliğine.Bu işi de kolunda güzel bir kızla iyi bir şekilde yapsa güzel olur! Mal, bu kısa süreli imaj düzeltme planının kalıcı olabileceğini düşünmemişti, fakat doğru kızı bulabileceğini de hesaba katmamıştı zaten.

Anne Rollins, gençken yatak odası duvarlarını süsleyen Rock Tanrı'sıyla-bilhassa bu koşullar altında- karşılaşabileceğini asla düşünmemişti.Anne'in maddi sorunları vardı. Büyük sorunlar hem de. Ama vahşi parti çocuğunun ödediği para karşılığı kız arkadaşı rolü oynamasının sonu iyi olmayabilirdi. Ne de olsa o çok seksiydi! Yoksa olur muydu?

DİPNOT: Bu kitap ilkinden daha komik. Kızın sevgilisi onu düdüklüyor ne var ne yok alıp kaçıyor. Tam bu sırada da Malcom ortaya çıkıyor. Çıkmak da denemez kızın evine yerleşiyor ve Anne bundan kurtuluş olmadığını anlayınca, ki zaten herkes öyle sanmaya başlamıştı, sevgilicilik oynuyorlar. :D



Adı: Lead
Serisi Sırası: #3
Yayın Tarihi:29 Temmuz 2014 (Yurt Dışı)
Stage Dive'ın Solisti olan Jimmy bu ününü, istediği zaman istediği her şeyi elde etmek için kullanır. İçki, uyuşturucu, kadınlar.. ne olursa! Ancak, tam bir Halkla İlişkiler felaketine dönüştüğü sırada rehabilitasyon merkezinden yaşam tarzıyla ilgili uyarı alır ve bir anda kendisini, yeni bir asistan ve onu belalardan uzak tutacak, Lena ile yan yana bulur.

Lena, seksi rockçı ile herhangi bir bok yapmaya hiç de hevesli değildir ve ilişkilerini tamamen profesyonel tutmaya kararlıdır hem de, kıvılcımlar çakan kimyalarına rağmen.

Jimmy Lena'yı kendinden uzaklaştırdığında ve Lena gittiğinde ise, başına gelebilecek en güzel şeyi kaybettiğini anlar.







Adı: Deep
Seri Sıralaması: #4
Yayın Tarihi:10 Mart 2015 (Yurt Dışı)

Stage Dive üyeleri birer birer âşık oluyor. David, Mal, Jimmy hepsi bu tuzağa düştüler ve şimdi sıra Ben'de ama o bu tuzağa düşmek istemiyor. Seksi basçı 'bağlılık yok' ilkesine de sıkı sıkıya bağlı.

Her zaman Günahlar Şehri Vegas'tan uzak durmak konusunda sıkıntı yaşayan Ben, Vegas'tayken bir kızı korumak zorunda kalınca, Vegas'ta olanın Vegas'ta kalmadığını çok çabuk öğreniyor.
















1 yorum:

  1. Kitap
    Takas Sitesi ve Kitap Paylaşım Platformu

    “Eğer okuduğumuz bir kitap bizi, kafamıza vurulan bir darbe gibi
    sarsmıyorsa, niye okumaya zahmet edelim ki?"der Franz Kafka. http://kitaplar.in/ Hafızaların en güçlü yerine miras bırakıyor ve
    siz kitapseverleri tek çatı altında buluşturuyor.

    Okuduğunuz kitapları sisteme ekleyip, yeni çıkan kitaplar hakkında
    değerlendirme ve oylama yapabileceksiniz. Mamafih; Kitap arkadaşlığı kurabilir,
    kitaplarınızı ücretsiz olarak takas edebilirsiniz.


    Umut belki gelecek sayfadadır..

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkür ederim.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS