MERAL KIR | YOLUM AŞKA DÜŞTÜ [KAPAK TANITIM]

22 May 2015


Ben geldim!
Korkmayın, blogumun yolunu unutmadım. Yoğun bir iş hayatına girince kitaplarımı, sadece okumakla yetinmeye başladım.Bu yüzden de blogumu ihmal ettim, ne yazık ki. Ama arada böyle küçük çaplı paylaşımlar yaparak geri döneceğim.
Bu gün de güzel bir paylaşım için katkım olsun istedim ve Meral Kır'ın geçen sene çıkan Aylardan Aşk isimli romanında blog tur yapmıştık ve kendisinin ilk kitabını aynı zamanda güzel kalemini keşfetme şansı bulmuştum. Hemen ardında da serinin gözdelerim arasında yerini alan kurgusuyla AŞKI SEÇTİM ile maceramıza kaldığımız yerden devam ettik.
Şimdi de YOLUM AŞKA DÜŞTÜ isimli kitabıyla yazarımız yayın hayatına yeni yayınevi olarak ASPENDOS YAYINLARI ile devam edecek. 

Ve işte karşınızda YOLUM AŞKA DÜŞTÜ kitabı!





Bir daha dünyaya gelirse âşık olacağı adamı insan ırkından seçmeye karar veren şaşkın akademisyen Sena Tekin ve önce Sena’yı öpüp sonra, "Pardon, ben senin ağabeyin sayılırım." diyen Ahmet Sancaktar’dan soluksuz okuyacağınız bir roman… 



AŞK, ZOR OYUNLARI SEVERDİ.
AMA BU BİR OYUN DEĞİLDİ;
BU, TUTKUYA YENİK DÜŞENLER İLE YOLU AŞKA DÜŞENLERİN SAVAŞIYDI. 



Severek yaptığı bir işe, harika bir nişanlıya ve güzel dostlara sahip olan Sena’nın tüm hayatı televizyonda izlediği bir haberle alt üst olur. Özenle kurduğu dünyası yavaş yavaş yıkılırken, hayatını geri alacağına dair tüm umutlarını kaybetmenin eşiğine gelir. Ancak Sena’yı asıl korkutansa, yıllardır âşık olduğu Ahmet Sancaktar’ın onu korumak için her şeyi göze almasıdır.
Çünkü artık genç kızın hem hayatı hem de kalbi tehlikededir…

Ünlü ve zengin Sancaktar Ailesi’nin hırçın, asabi ve ukala olarak tanınan üyesi Ahmet Sancaktar’ın sevdikleri için yapamayacağı şey yoktur. Ancak girdiği amansız kovalamacanın içinde Sena’yı korumak için yaptıkları kendisini bile şaşırtırken, Ahmet’i asıl korkutan şey ise ayağına dolanan aşktır. 
Karanlıktaki düşmanla savaşmak mı, yoksa aşka karşı gelmek mi daha zordu?
Yaşayıp görmekten başka şansı yoktu…


****




MERAL KIR KİMDİR?

15 Mayıs 1979 senesinde, - annesinin tabiriyle- kirazlar henüz çiçek açmamışken Trabzon’da doğan Meral Kır, beş çocuklu bir ailenin ortanca çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Küçük yaşlarda ailesi ile birlikte İstanbul’a taşınan yazar, eğitim hayatına İstanbul’da devam etmiş, evli ve bir erkek çocuk annesidir. Rakamlarla arası iyi olan Meral Kır, on beş senedir aynı şirket bünyesinde muhasebe işleri ile ilgilenmektedir. 

 
Rakamlarla arasının iyi olmasının yanında, kelimelerle aşk yaşadığını dile getiren yazar, bu aşkını ilk kitabı olan Aylardan Aşk’ta okuyucularla paylaşmak üzere yolculuğuna başlamış ve 2014 Haziran’ında ilk kitabını çıkarmıştır. Aylardan Aşk isimli eseri tüm okurlar tarafından çok beğenilince, hemen ardından ikinci kitabı Aşkı Seçtim’i de piyasa sürmüştür. Şimdi ise bu yolculuğuna, çok beklenen YOLUM AŞKA DÜŞTÜ isimli kitabı ile devam etmektedir.



SOSYAL AĞLAR:







9 yorum:

  1. Merhaba, öncelikle uzun zamandan sonra yeniden yazmana sevindim. Yorumların kitaplara başlamak için kararsız kaldığımda çok iyi oluyor, teşekkürler. Türkçe yazarlardan bayadır okumadım ama sancaktar ailesiyle ilgili bir kitap okudum gibi. Belki internetten okudum :s
    Tavsiyen için tekrar teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Selam Cclair :))
    Vallahi işlerim o kadar yoğun ki ne yaptığımı ben de bilmiyorum. Tek bildiğim, kitap okuyor ama yorumlamıyorum. :D Üşengeçlik oldu biraz da sanırım. Sancaktarlar Serisi'ni denedin mi bilmiyorum fakat Meral Kır'ın kalemine kesinlikle bir şans vermeni tavsiye ederim. Özellikle de bu 3. kitap için. İlk ikisini de okumuş birisi olarak, ilkinde biraz sıkılmış ama çok dozunda bir kitap bulmuştum. İkincisi kurgu olarak beni ağzı açık bıraktı. Çok polisiye aşk okumam belki ondan etkilendim. :D Ama bu onları da aşmış. Kesin dene.

    YanıtlaSil
  3. Selam sevimli hırsız. Başka bir sorun olmadığına sevimdim tek sorun iş yoğunluğu olsun :) Üşengeçlik konusunda da al benden de o kadar. Sanırım wattpadden okudum sancaktarlardan bir kitap, bir ara epey sarmıştım oradaki hikayelere. Peki seri birbiri ile bağlantılı mı? Yani son kitaptan başlamam hikayeyi bölmezse direk yolum aşka düştüden başlayayım. Polisiye kitapları severim, ee bir de aşk varsa daha ne olsun.Nora roberts favorimdir polisiye aşkta, uzun zaman sonra bu tarza dönüş iyi olacak. Çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  4. Selam canım,
    Meral Kır'ın bu kitabı bir seri. Birbirine bağlı değil karakterler üzerine kurgular. Ama bir aile fertleri üzerinden bağlı. Bence ilk kitaptan başlaman daha güzel olur. Onlar da polisiye aşk romanı.
    Yorumlarımı inceleyerek fikir edinebilirsin.Aşağıya ekliyorum ilk iki kitabı. Ama bağımsız olarak da okunuyorlar. Ben Nora Roberts'ın eski kitaplarını çok severdim. Eve Dallas'ı okumamış olmama rağmen Meral Kır'da aynı tadı aldım. İkinci kitaptan başla en kötü ne demek istediğimi ilk sayfalardan anlayacaksın. :D

    http://www.animevekitapsever.com/2014/06/aylardan-ask-meral-kr-konusan-kitaplar.html

    http://www.animevekitapsever.com/2014/11/ask-sectim-meral-kr-kitap-yorumu.html

    YanıtlaSil
  5. Selam, aile fertleri söz konusuysa ben ilk kitaptan başlayayım yorumuna güvenim tam . Hoş bir de serilerde tümünü bitirme gibi bir derdim var açıkçası. Seriyi ilk kitaptan itibaren sevmesem de hepsini bitirmem gerek gibi hissediyorum. Anlarsın ki bu da bazen işkenceye dönüşebiliyor :(
    Elimdeki s.maclean bitince sıramda bu kitaplar. Teşekkür ederim tekrar. Düşüncemi belirtirim ;)

    YanıtlaSil
  6. Düşünceni merakla bekliyor olacağım. Ben de bu arada Yolum Aşka Düştü için yorum hazırlıyorum. Kısmetse bu hafta içinde yayınlayacağım ve Sarah MacLean candır. (>.<)

    YanıtlaSil
  7. Selam. Aylardan Aşk'ı okudum, bazı yerler biraz durağan gelse de çok sevdim. Meral Kır okuma listemde artık ve aracı olduğun için çok teşekkürler. Aşkı Seçtim'i almayı düşünüyorum ön tanıtım sayfalarını okudum ve Asya daha çok favorim olacak gibi.
    Bu arada birkaç serinin son kitaplarına da kavuştum ve rahatladım :) S.maclean'in Chase'ini çok karizma bir soylu olarak bekliyordum, başlarda neden niçin diye şaşırmamla kaldım... Son kitabı yine çok güzeldi ;)

    YanıtlaSil
  8. Ben Chase'de ne spoiler yemiştim ya! :D Goodreads'te kitabı incelemek için seriye bakarken arka kapak yazısından tüm konuyu önüme serdi kitap. :D

    YanıtlaSil
  9. Spoiler vermelerinden korktuğum için hiç bakmamıştım, ilk defa tuşa gelmedim. Historical için iyi bir kapanış oldu.
    Bu arada sana kitap soracaktım fantastik tarzdan; marie lu efsane - evernight akademisi okuduysan hangisini öncelikle önerirsin. (Çok fazla ergen saçmalıkları olmayan tercihtir:) Teşekkürler şimdiden.

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkür ederim.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS