Yeni Kitaplarım ve Yeni Heyecan

4 Mar 2013


Yeni kitaplarım ! :D Cumartesi günü bir arkadaşımla Kadıköy'de biraz turlarkken cebimdeki tüm parayı bu kitaplara yatırdım. Özellikle Aşkın Kollarında ve  Beni Seç'i çok merak ediyordum. Aşkın Kollarında'nın (Amerikalı Varisler Serisinin) ilk kitabı olan Beni Aşka İnandır yorumuma bir göz atarak serinin ilk kitabı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

 Sana Soyundum'u orjinal olarak yarısına kadar okumuştum.Edisyonundan devam edeceğim ama kitabı okuduğum yere kadar inceledim ve malesef kötü bir çeviriyle Türkçe'ye kazandırılmış olduğunu gördüğüm için üzüldüm. Neyse. Geç Gelen Mutluluk'u bana birkaç arkadaşım ço övüyordu en sonunda almam gerektiğine kanaat getirdim. Ölümün Soğuk Nefesi ise tamamen meraktan. :D

Kitapların Konuları:


Sana Soyundum || Sylvia DAY

Dünyada olay yaratan üçleme nihayet Türkçede!

Crossfire serisi 1. Kitabı...


Ateşle oyna!

Sana Soyundum Amerikada haftalarca bestseller listelerinden inmeyen, tüm dünyada 38 ülkeye satılan Crossfire üçlemesinin ilk kitabıdır.

"Sana ihtiyacım var, Gideon" dedim soluk soluğa ve tahrik olduğu için şimdi daha da yoğunlaşmış olan kokusunu içime çektim. Sırf teninin baştan çıkarıcı kokusu yüzünden hafifçe sarhoş olduğumu düşündüm. "Beni çıldırtıyorsun."

Bileklerimi bırakıp yüzümü avuçlarının arasına aldı ve dudaklarını dudaklarıma sertçe bastırdı. Pantolonuna uzanıp gizli fermuara ulaşabilmek için iki düğmeyi açtım...

New Yorkun en gözde bekârı, Cross Holdingin varisi Gideon Cross -namı diğer Bay Gizemli ve Tehlikeli- Evanın karşısına çıktığında genç kadının yapabileceği tek bir şey vardı: Tüm bedeni ve ruhuyla ona teslim olmak...




Aşkın Kollarında || Julianna MacLean

Not: Kitap bitti yarın yorum paylaşacağım. :))
Clara Wilson, Londraya onca yolu adını temizlemek için gelmişti. İnatçılığı, okyanusun öbür tarafında evlenmesini neredeyse imkansız kılarken,yanlışlıkla gittiği bir baloda kendisini Rawdon Markisi Seger Wolfeun kollarında bulmuştu. Clara daha önce hiç âşık olmamıştı ama markiyle tanıştığında bu hissettiğinin aşk olduğundan hiç şüphe duymamıştı. Ne yazık ki aşk, kafasındaki en son şeydi. Buraya kendisine bir eş bulmaya gelmişti, bir hovarda değil.

Kötü şöhretli Marki ise Clara Wilson ile tanıştığında ona karşı öyle güçlü bir arzu duymuştu ki, kendisini aristokrat Londranın girdabına yeniden kapılmaktan alıkoyamamıştı. Şimdi kendisine hiç uygun olmayan bu güzelliğin aşkını kazanmak için mücadele ederken, bu oyunda kendi kalbini de ortaya koyacaktı.


Geç Gelen Mutluluk || Kristan HIGGINS
Tam da Hayatı ve Aşkı Çözdüğünü Sandığını Anda...
Boşanma avukatı Harper James, bir türlü huzur bulamıyordu. Kız kardeşinin düğününde eski kocası Nick'e rastlaması yetmezmiş gibi bir de onunla ülkenin diğer ucuna seyahat etmek zorunda kalmıştı. Evde kendisini bekleyen müstakbel nişanlısı ise ona büyük bir sürpriz hazırlamaktaydı.

Tekrar hayatına giren, eski cazibesi ve yakışıklılığından zerre kaybetmemiş Nick'e karşı koymak Harper için işkence gibiydi. Ona bu ka

dar yakınken dokunamamak "Gözlerinin hapsinden bir daha asla kurtulamayacağı hissi" Bu kez işler ya yolunda gidecek, ya da arapsaçına dönecekti.









Ölümün Soğuk Nefesi || Christina Henry
Bir ölüm meleği olarak, Madeline Black in görevi taze ölüleri Kapıya götürüp öbür dünyaya geçmelerini sağlamak. Peki ya onlar gitmek istemezse?
Henry yeni nesil için iddialı olacağını bize gösteriyor. Hayal dünyasının geniş arka planı, bol aksiyonlu senaryo ile oldukça iyi uyum sağlıyor ve tatmin edici sonu okuyucularının bir sonraki kitabı heyecanla beklemesini garanti ediyor.
Midwest Book Review

Şikago sokaklarında hızlı, eğlenceli bir yolculuk, Ölümün Soğuk Nefesi her şeye sahip: gücünü kazanmaya başlayan bir kadın kahraman, kötü adamlar ve seksi, doğaüstü bir aşk hikayesi. Son derece tavsiye edilir.
Nancy Holzner

Dünya yapısını seviyorum... İblislerin ve meleklerin olaya dahil oluşu Ölümün Soğuk Nefesini son zamanlarda yazılmış diğer kurgulardan ayırıyor... Alışılmadık dünyası ve keyifli kurgu ve karakterleri dolayısıyla bu yapıtı herkese öneriyorum. Gerçekten, müthiş bir film senaryosu gibi
Romantic Times

Hızlı aksiyon, onlarca iblis ve sürekli etrafta dönüp dolaşan gizem, ilginç karakterlerle birleşince eğlenceli bir fantastik roman yaratmış.
Monsters and Critics

Henry bu alanda oldukça başarılı olduğunu gösteriyor. Hayal dünyasının geniş arka planı aksiyon dolu kurgusuyla ve tatmin edici sonuyla okurlarını bekliyor.
Publishers Weekly








Beni Seç || Kiera CASs

Bir prens nasıl tavlanır?

Illéa ülkesinde tüm genç kızlar doğdukları günden beri sınıf atlamanın peşinde. Paha biçilmez mücevherlere, göz alıcı elbiselere ancak bu şekilde sahip olabilecekler. Bunun için tek bir şansları var: SEÇİM. Kıyasıya bir mücadeleyle geçen Seçimi kazanmanıntek yolu Prens Maxonı kendine âşık etmek.
America içinse Seçim, bir kâbustan farksız. Bu yarışa girmeyi kabul ederse, kendisinden aşağı sınıftan olduğu için herkesten gizlediği aşkı Aspeni arkasında bırakmak zorunda kalacak. Öte yandan bu, ailesinin tek kurtuluş şansı.

America saraya adım atar atmaz, kendini esrarengiz bir dünyanın içinde bulacak. Saray hiç de dışarıdan göründüğü gibi olmayacak.

35 kızın katıldığı vahşi bir yarış nasıl kazanılır?

4 yorum:

  1. Beni Seç'i gördükçe bir hüzün kaplıyor içimi artık. Ben de okumak istiyorum. >.< İyi okumalar sana. :)

    YanıtlaSil
  2. DEX'in sayfasında yarışma vardı. Facebook'ta bir dene canım, kısmet bu belki çıkar. :))

    YanıtlaSil
  3. Kitap Tutkusu10 Mart 2013 09:16

    Bloglarda en çok okumayı sevdiğim şeydir kitap alışverişleri!


    Keyifli okumalar! :)) Şu an Beni Seç'i okuyorum amaçok başlardayım daha.

    YanıtlaSil
  4. Ahaha! Kız kardeşim su gibi yedi içti onu. :D Ben Aşkın Kollarında'yı merak ediyordum önce onu okudum. Şimdi de Mart Harlequin'e başladım.Sonra da Beni Seç kısmetse Sana da keyifli okumalar canım.

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkür ederim.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS