Jennifer L.Armentrout [The Dark Elements Series] White Hot Kiss || Tanıtım

30 Eyl 2013

Herkese Merhaba,
Bu haberi uzun zamandır yayımlamaya çalışıyorum ama bir türlü şöyle rahat bir zaman bulup da kitabın konusunu çeviremediğim için yayınlama süreci de sürekli aksadı. Neyse geç olsun ama güç olmasın öyle değil mi? Jennifer L. Armentrout'un sıkı takipçilerinin zaten haberi var. Ama olmayanlar içinde ben paylaşmak istedim.

Hepimizin bildiği gibi-bilmeyenler içinse- Jen'in Dex Yayınları'ndan çıkmakta olan YA(Young Adult) türündeki serileri -Melez Sözleşmeleri ve Lux Serisi- son buldu. Melez Sözleşmeleri'nin son kitabı
Sentinel önümüzdeki aylarda yurt dışında çıkıyor ve seri son buluyor. Lux Serisi ise Ekim sonu gibi 5. kitabını ülkemizde yayımlayacak ve son kitabı Opposition gelecek sene yaz aylarında yurt dışında çıkarak seriyi tamamlamış olacak. 

Şimdi bunun haber kısmı neresi diyeceksiniz belki de XD Asıl haber şu ki; Jennifer bu iki Genç Yetişkin serisi biter de hiç boş durur mu sizce? Hemen yeni bir YA serisi yazmaya başlamış. Hatta serinin ikinci kitabını bile tamamlamış, o kadar yani.
Jen'in yeni serisinin adı; The Dark Elements

Serinin şu anda tanıtılmış iki kitabı mevcut. Birisi Aralık'ta çıkacak olan serinin girişine yönelik bir Novella Bitter Sweet Love (0,5) / Acı Tatlı Aşk adındaki kitap.Diğeri ise; Masum Seksi Öpücük /Öfkeli Öpücük -kitabı okumadan ismine kesin bir şey diyemiyorum da XD- Yazar serinin ikinci kitabını da tamamlamış ama henüz kitabın tanıtımı yapılmadı. Bu yüzden bir bilgim yok. White Hot Kiss ise 24 Şubat 2014'te yurt dışında yayımlanacak. Büyük ihtimalle seriyi DEX alır diye düşünüyorum.Hatta kesin olmamakla birlikte alacaklarmış.Zira bu yazarın paranormalde çok iyi bir kalemi var.Bu kitabını da merakla bekliyorum. Özellikle kapağına bittim. XD


Tek bir öpücük son olabilir..

On yedi yaşındaki Layla’nın tek istediği normal olmak.Ama tek bir öpücükle bir ruhu öldürürken, her şey olabilirdi ama normal… Yarı insan yarı canavar Layla, başka hiç kimsenin sahip olmadığı bazı yeteneklere sahipti.

Gardiyanlar arasında yükseltilmiş-şeytanları avlamak ve insanları güvende tutmakla görevlendirilen canavarlar- Layla bu duruma uyum sağlamaya çalışır. Ama bu en sevdiği şeylerden kendi karanlık tarafını gizlemesi gerektiği anlamına gelmektedir.Özelllikle Zayne, kendinden geçirecek kadar görkemli ve tamamen yasak bölge..
   
Sonra Roth’la –onun bütün sırlarını bildiğini iddia eden, günahkâr, seksi bir dövmeli iblisle karşılaştı. Layla, ondan uzak durması gerektiğini bilir, ama istediği şeyden de emin değildir—özellikle Roth’un ruhu olmadığı da düşünülürse hiçbir öpüşme sorun olmaz.
Ama Layla iblislerin ayaklanmasının sebebini keşfettiğinde, Roth, Layla’nın Zayne ile olan tek şansını berbat etmeyebilir….ailesini hain olarak damgalayabilirdi.Daha da kötüsü, bu dünyanın sonuna tek yönlü bir bilet olabilirdi.



NOT: Çeviriler iyi kötü şahsıma aittir. Paylaşım yaparken; "Anime ve Kitap Sever'den alıntıdır." demek yerine LİNK vererek paylaşmanızı rica ederim.




5 yorum:

  1. Duygu Pınar1 Ekim 2013 14:26

    DEXPlus tan çıkar sanırım ama ben DEX in orijinal kapakla çıkarmadıkları -kendi kapaklarını yaptıkları- kitapları daha hiçbirini beğenmedim. Başarılı olduklarını da düşünmüyorum o konuda. Bu güzelim kapak da heba olursa gene bir hayal kırıklığı bizi bekliyor olacak.

    YanıtlaSil
  2. Ben bunun Plus'tan çıkacağını sanmam kuzu. Orada yetişkin çıkarıyorlar. Bunun kapak ilgi çekmek için kitabın o kadar yetişkin tarzı olduğunu zannetmem. Ama kapak konusunda haklısın kuzu. :(

    YanıtlaSil
  3. Duygu Pınar2 Ekim 2013 11:04

    Dediğin doğru olabilir bu kitap tam olarak nasıl olacak bir bilgim yok kapak niyeti belli etmiş diye düşündüm :)

    YanıtlaSil
  4. yazı makinesi bu kadın ya. ne ara yazdın sen onları

    YanıtlaSil
  5. berna kayhan18 Mart 2014 16:52

    ya ben bu kadına bayılıyorum. yukarıda da bahsedildiği gibi kadının paranormalde ciddi anlamda yeteneği var. peki ankara da bunları bulabilir miyim sizce. herhangi bi kitapevi falan ya da direk netten sipariş et mi dersiniz ?

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkür ederim.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS