Don't Look Back || Jennifer L.Armentrout [Cover Reveal] Kapak Tanıtım!

3 Eki 2013

Merhabalar!
Bu günde bir Jennifer L.Armentrout -ben bu kadına abone oldum gibi yahu- kitabına kapak tanıtımı ile yayındayım. Aslında dürüst olmak gerekirse kapaktan hiççç hazzetmedim ama tanıtıma girdik , yapalım bari. :D Konusu hoşuma gitti. Yalan yok. Fakat kapak çok çocuksu kalmış. Gerçi kitabın türü Genç Yetişkin (Young Adult) ama yine de tuhaf buldum kapağı. Gif olması da ayrı saçma geldi XD





Don't Look Back || Jennifer L.Armentrout

              Orijinal Adı: Don't Look Back
             
Türkçe Adı: Arkana Bakma
              
Yayımcı: Disney Hyperion
              Yazar: Jennifer L.Armentrout             
             Türü: Genç Yetişkin, Günümüz Aşk, Gizem
              
Yayın Tarihi: 15 Nisan 2014

SATIN ALMAK İÇİN: Amazon || B&N


Samantha kendi hayatında bir yabancı gibiydi. En yakın arkadaşı Cassie ile kaybolduğu geceye kadar, herkes Sam’in popüler, zengin ve rüya gibi bir erkek arkadaşa sahip olduğundan bahsediyordu.
Sam ortaya çıktığında ise, o gece kendisine ne olduğunu veya kim olduğunu anımsamıyordu. Eski hayatına dair bulduğu parçaları bir araya getirmeye çalışan Sam, aslında eski hayatından hiçbir şeyi geri istemediğini anlar. Eski Sam, “kötü kız” imajına yepyeni bir seviye getirmiş ve açıkçası O ve Cassie arkadaştan çok iki sıkı düşman gibiymişler. Sam anılarını kaybetmenin kendisi için piyango kazanmakla eş değer olduğuna emindi. Daha iyi bir kız, daha iyi bir kız kardeş ve daha iyi bir arkadaş olmak için ikinci bir şansı vardı, ve her ne kadar Eski Sam, ona bir çöp gibi davransa da kendisini daima gözeten Carson Ortiz’e sahipti bir de.
Fakat Cassie hâlâ kayıptır. Ve o gece Cassie’ye ne olduğu Sam’in sessiz kaldığından emin olmak isteyen birisi ve Sam’in hafızasından başka bilen kimse yoktur.Sam’in bütün istediği, o kader gecesi kaybettiği anılarının kilidini açmayı başarıp, yoluna devam etmektir. Peki ya Sam’i hayatta tutan tek şey hatırlamıyor oluşuysa?


JENNIFER L. ARMENTROUT KİMDİR?



New York Times USA TODAY Bestseller Yazarı Jennifer L. Armentrout, Batı Virjinya Martinsburg’da yaşıyor.Hakkında duyduğunuz dedikodulara kanmayın, gerçek değil.Yazmak onun için hiç de zor değil.Kendisi zamanını okuyarak, anlamaya çalışarak, kötü zombi filmleri izleyerek, yazıyormuş gibi yaparken sevgili eşi ve Jack Russell, Loki’si ile zaman öldürerek geçiriyor.
Onun  yazar olma hayalleri cebir sınıfında kısa hikâyeler yazarak zaman geçirirken başladı…matematik onun için kasvetli diye açıklanabilir.Jennifer , bir genç yetişkin fantastik (YA),bilim kurgu ve çağdaş romantizm yazarıdır.Ayrıca J.Lynn takma adıyla da yetişkin romanları yazmaktadır.
İrtibat linkleri =))

NOT: Çeviriler iyi kötü şahsıma aittir. Paylaşım yaparken; "Anime ve Kitap Sever'den alıntıdır." demek yerine LİNK vererek paylaşmanızı rica ederim.


2 yorum:

  1. Fatma Başar3 Ekim 2013 17:50

    Aynen gif olması ne alaka onu bende anlayamadım :D Ama konusu güzelmiş gerçekten :D Bende artık yavaştan çeviri işine girsem mi diyorum ama üşengeçliğin gözü kör olsun :P

    YanıtlaSil
  2. Duygu Pınar3 Ekim 2013 22:44

    Kitabı alınca da böyle oynayacak mı :D

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkür ederim.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS