Lux Serisi: Jennifer L. Armentrout'tan Yeni Haberler!

29 Mar 2014

Merhabalar!
Epeydir bloguma giremiyorum. Özellikle de bu  ay neredeyse hiç bakamadım. Yorum yapmayı geçin, bakamıyorum! o kadar yoğunum. Neyse. Geçen hafta, Jennifer L. Armentrout'un Lux Serisi için yapacağı yeni cover baskılarından haber ve kapak tanıtımı geldi tarafıma. Fakat, ben yoğun olduğum için dönüş yapıp da kapağı paylaşamadım. Haftasonuna kaldı. Şimdi o ilginç kapağı sizlere takdim ediyorum. 

Ondan önce, konuya müdahil olmayanlar için bir açıklama getireyim.Bundan birkaç ay öncesine kadar Jennifer blogunda bir duyuru geçti ve duyurusunda Lux Serisi için bir yenilemeye gittiklerini, bu yenilemede çıkmış olan kitaplar için "cilt"li olmak üzere iki baskı yapacaklarını ve en önemlisi de kapaktak bulunan çiftlerimiz ve bizim de gönlümüzde yer edinen Pepe ve Stzella'nın bu yeni uygulamadaki ciltli kapaklarda yer almayacaklarını duyurmuştu. Ben de o yazısını sizinle paylaşmıştım.O haberimiz uygulamaya geçti bu kapak mevzusu da o oluyor yani. Haberin detayını merak edenler için: Lux Serisinden Haberler 

Dediğim gibi malum kapak elime geldi ama ne yazık ki benim duyurum geç kaldı. Daha da uzatmadan hemen duyuruyu yapalım.

Ve işte merak edilen Lux Serisi Kısım 1: BAŞLANGIÇLAR(Obsidiyen ve Oniks)

Bu kitabımız serinin ilk iki kitabı Obsdiyen ve Oniks'i tek kitapta topluyor ama artı olarak bir de içinde bonus sahne olacak ama neyden bilmiyorum. Bence bonus sahne de satılsın diye yapılan bir pazarlama yöntemi. Zirâ kapak çok boktan abi! Başka türlü gitmez dediler kesin. Kitap 3 Haziran 2014 yılında yayımlanacak.

Aynı şekilde Opal ve Köken için de bir "Lux Serisi Kısım 2: Sonuçlar." olacak ama onun kapağı daha sonra(muhtemelen yarın akşam çünkü ben bir hafta geç duyuruyorum da :D ) gelecekmiş. Hoş bunu gördüm ya onu hiç merak etmiyorum açıkçası.

Kapakla ilgili siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum fakat ben beğenmedim o kesin. Beklediğim bu değildi. Jen'in daha önce haberinde ortaya attığı iddiaya istinaden şunu söyleyebilirim ki; hiç albenisi yok! Bir kere Katy'nin bu kadar ön planda olup da Daemon olan o zatın neden geri planda kaldığını anlamadım.Kızın da daha ilk kitaplar için biraz fazla uzaylı havası var! İnsan henüz, insan! Çok saçma olmuş bu kapak. Açıkçası bizim ülkede DEX ne yapar bilmiyorum ama benim elimdekilerden gayet memnun olduğum kesin! Tek sorun son kitabın kapağında da bunların olacağı. O içimi yakıyor işte.

Edit: 31.03.2014

Ve işte 2. kısım olan  Lux Serisi Kısım 2:  CONSEQUENCES (Opal &Köken)'in kapağı da bu. Zaten ilk kapağı görünce bununla ilgili pek bir beklentim yoktu ama bu kadar da berbat olmasını istemezdim. Neyse. Bu kitapta serinin diğer iki kitabı olan Opal ve Köken'i tek bir kitap olarak ciltli halde göreceğiz.Ama ayrıca içinde -tek merak sebebim- Opposition'ın ilk bölümünü de bonus sahne olarak bulundurması. Kitabı şu halde alacak olsa kesinlikle o ilk bölümü okuyabilmek için alırdım yoksa ben bu kapağa para vermem ya :D

1 yorum:

  1. Merve Nur Yıldız8 Temmuz 2014 15:08

    Her ne kadar Jennifer Lynn Armentrout benim en sevdiğim yazar olsa ve ona laf söyleyenlere ağzının payını versem de bu sefer Jenn,söylenenleri fazlasıyla hak ediyor.

    Lux Serisi Kısım 1 ve 2'nin arasındaki farka dikkat çekmeden duramayacağım.Katy'nin göz rengi gri ama Kısım 1'deki kızın gözleri kahverengi.Kısım 2'de ise mavi-gri gibi birşey.Söylemek istediğim iki kitapta da farklı model kullanmış olmaları,bu üst üste gelen kötü haber yığınına tuz biber ekti adeta.

    Pepe Toth ve Sztella Tziotziosz aşktır diyorum ve bundan ötesi yok.Her ne kadar Opposition'da Pepe Toth'un fotoğrafı olsa da bu yaramızı hafifletmeye yetmedi.Sztella Tziotziosz'un,yeni kapaklardaki kızın -kızların- yerinde olması gerekirdi.Söylemek istediğim son bir şey kaldı.

    Lux Serisi ciltli olarak çıkmadan önce Obsidiyen'i,Oniks'i,Opal'i ve Köken'i alanlar -onlardan biri de benim- gerçekten çok şanslı.Kitaplarınızın kıymetini bilin.

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkür ederim.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS