2013 Yaz Sezonu Yayımlanacak Animeler

16 Nis 2013


2013 Yaz Sezonu Anime Listesi

Evet, 2013 Bahar animelerinin çıktığı şu sıralarda Yaz Sezonu animelerinden de haberler geldi. Takipçilerin birçoğunun bildiği gibi efsane animelerden Sailor Moon(Ay Savaşçısı)'un 2013 yılında yeniden yayımlanacağına dair bir bilgi gelmişti. Ben de merakla acaba ne zaman çıkar diyordum ki, sonunda yaz sezonu serisinde gördüm.
Her ne kadar diğer beklediğim ve etrafta dolanan birkaç HURAFE yüzünden çıkmasını umduğum Kaichou wa Maid-sama'dan yine bir haber olmasa da yaz sezonu kategorisinde de oldukça ilginç animeler var.

Animelerin yanında Ova ve Movie'lerde dikkate değer. Bunlardan birisi ise geçen sene Shoujo kategorsinde çok sevilen animelerden Sukitte Ii Na Yo OVA !

Her ne kadar OVA'ları çok tercih etmesem de Sukitte Ii Na Yo için kesinlikle izlenmeye değer olduğunu düşünüyorum.

Her neyse. Animelerin PV'leri yayıma girdiğinde ilgimi çekenleri tanıtacağım. Bakalım yaz sezonu neler getiriyor. Zira bahar sezonundakilerden Karneval her bölümüyle sizi animeye kitliyor.

Aşağıdaki görselden yaz sezonu beklenen animeleri görebilirsiniz.




4 yorum:

  1. Bu yaz beni çok iş bekliyo ya, 2013 animelerinden sadece 1 tane izledim. Hep bu sınavlar :'( Halbuki güncel giderek nasıl da hayatımı kolaylaştırıyodum. İçim cızlayarak şöyle bi baktım listeye de Rozen Maiden hala niye devam ettiriliyo ya! Aaayy arakawanın da 3. sezonu geliyomuş çok mutlu oldum *_* Ama tabi en güzeli Seera Muun olucak :')

    YanıtlaSil
  2. Ehehehe! Aynen kuzum ya Sailor Moon forever :)) Yalnız var ya ben Rozen Maiden'ı ilk sezondan sonra izlemedim. Saçmalık yığını be :D Ama opening dehşetti.

    YanıtlaSil
  3. Rozen Maiden sevmeyen insanlar gördükçe çok mutlu oluyorum daksdjalksdj ben ilk sezonu bile bitirmeye gerek görmedim 7-8 bölümde bıraktım sanırım.

    YanıtlaSil
  4. Benim izlediğim en anlamsız animeydi. Ne o ya oyuncağa çevir oyna aşık ol. İçinde KONU denecek bir halt yoktu ama açılışı iyiydi zaten ona tav oldum ben de. :D

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkür ederim.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS