Princess No Kakurega || (Harlequin Manga) Julia James

16 Nis 2013


Royally Bedded Regally Wedded || Julia James


Orjinal Adı: Princess No Kakurega
 İngilizce Adı: Royally Bedded Regally Wedded 
 Türkçe Adı:Krallığa Adanmış Yaltaklık
 Cilt Sayısı: 1Cilt (Oneshot)
 Yazar: Julia James
Manga-ka : Ogimaru Masaku
 Türü:Romance: Josei, Love
 Çeviri Durumu: Bilinmiyor.
Statüsü: Tamamlanmış.

Hayatımda okuduğum en saçma Harlequin Manga buydu sanırım.

Julia James'in daha önce The Italian's Token Wife Harlequin Manga'sını okumuştum ve okuduğum en güzel mangalardan birisiydi. Daha da önemlisi ilk okuduğum Harlequin Manga'ydı.Buna dayanarak ben de sonraki uyarlamalarını da okumak istedim ama sanırım ilk mangadan o kadar etkilenince beklentiler tavan yaptı. Ve bakın sonuca ki, bu Royally Bedded Regally Wedded'ı okurken harcadığım zamana oturup ağlayacak hallerdeyim.

Konumuz ise; Elizabeth(Lizzy) ölen kardeşi Maria'nın babası belli olmayan oğlu Ben'i sahiplenir ve onu annesi gibi büyütür. Ama  bir gün karşısına Ben'in amcası olduğunu söyleyen bir adam çıkıverir ve Ben'in bir krallık varisi olduğunu onu ailesi ile tanıştırmak için alamya geldiğini söyler. Tabi Ben'e kendi oğlu gibi bakmış olan kızımız Lizzy ise bu duruma şiddetle karşı koyar ve Ben'den ayrılmaz, onu da kimselere vermez.
Prens Enrico kardeşi Paulo'nun oğlu Ben'i görür görmez onun kardeşine ne kadar benzediğini düşünür ve yeğeninin hak ettiği yerlerde olması gerektiğine karar verir.Ve elinden başka çaresi kalmayınca Lizzy'den Ben için kendisi ile evlenmesini ister ama Lizzy bunu reddeder. Buna rağmen kendilerini İtalya'da bulan çiftimiz Rico'nun Ben'i babası ile tanıştırmaya götürdüğü sırada aslında tek amaçlarının aslında çocuğu halktan gizlemek olduğunu fark edince ise, hem Elizabeth'i hem de Ben'i alarak kaçar.Sonra ise bir çırpı da çiftimiz evli , mutlu , ayrı ve salak bir sonla nihayete ererler..
Yani anlatacak fazla bir halt yoktu bu mangada. Hele bir de sinir olduğum nokta 4 yaşındaki çocuğun senden benden büyük diyaloglar kurması beni deli etti ya. Konuştuğuna şükür etmek gerekirken çocuk babası ve David Beckham'ı kıyaslıyor annesini TVdeki mankenlere benzetiyor falan filan. :D

Zevk meselesidir her zaman derim. Deneyin görün.Bence beş para etmezdi.

MY RATING:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS