2013 Yaz Sezonu Animeleri

13 Tem 2013





2013 Yaz Sezonu Animeleri de geldi ama ben bu postu atlamışım. xD Gerçi içlerinden izleyeceğim bir veya iki tane hoşuma giden oldu. Ki gerçekten de merak ettim. Diğerlerini beğenmedim. OVA'larda da çok farklı bi' şey görünmüyor. Serilerin devamları ise zaten mecburu bir durum olduğu için söz etmeye bile gerek yok. :D High School DxD devam ediyor ve Rozan Maiden'dan yeni TV Serisi gelmiş. İlginç. Hiç beklemiyordum. Gerçi beklediklerim hiç gelmiyor zaten. Sailor Moon 2013 için o kadar konuşuldu ama ertelenmiş ne yazık ki. En çok da ona üzüldüm.Mamoru'yu seslendiren seiyuu'muz yurt dışında olduğu için seslendirmeye yetişemem durumu varmış. 2014'e kalmadan hazır olacağı söyleniyor ama ne kadar doğru bilmiyorum.Neyse.

Ova'lardan Sukitte II Na Yo ve Tonari no Kaibatsu-kun izleyeceklerim arasında. Ve tabii ki Ağustos'ta çıkacak olan Kamisama Hajimamashita :))) Özlemiştim iyi oldu açıkçası. TV Serilerinde en çok dikkatimi çeken Kimi no Iru Machi oldu kesinlikle merak ediyorum.Hemen izleyeceğim. Bugün yarın çıkar diye umuyorum.Brother Conflict'i izlemeyi düşünüyorum. Bölümleri biraz daha ilerlediğinde başlayacağım. Sonra aynı şekilde beklettiğim bir diğer anime de  Kamisama no Inai Nichiyoubi animesi. Movie'lerde fazla birşey yok. Yaz serileride bunlardan ibaret işte.


Brother Conflict:

Adı: Brocon
İngilizce Adı:Brother Conflict
Türkçe Adı: Erkek Kapışması
Yayın Tahiri: 02.07.13 Devam Ediyor.
Kategori:TV Serisi
Bölüm Sayısı: 13
Türü:Romantizim, Shoujo, Harem


Hinata Ema ünlü macerapereset Hinata Rintaraou'nun tek kızıdır.Bir gün Ema, Rintarou'nun kendisi gibi ünlü bir giyim imalatçısı olan Ashaina Miwa ile yeniden evleneceğini öğrenir. Babası ve Asahina'ya rahatsızlık vermek istemeyen Ema, Sunrise Malikanesi denilen bir konakta 13 yeni erkek kardeşiyle beraber yaşama kararı alır.Aynı çatı altında yaşamaya başladıklarında ise Asahina kardeşler ve Ema arasında çeşitli duygular boy göstermeye başlar.
    TRAILER:






Kimi no Iru Machi
Orijinal Adı: Kimi no Iru Machi
İngilizce Adı: A Town Where You Live
Türkçe Adı:Yaşadığın Kasaba
Yayın Tarihi:13.07.13 
Kategori: TV Serisi
Bölüm Sayısı:Bilinmiyor
Türü:Drama, Romantizim, Sosyal Yaşam


Eba Yuzuki, Tokyo'dan bir liseye gidebilmek için kırsala doğru yola çıkar.Yuzuki ve babası, babasının çırağı olan Kirishima Haruto adındaki bir çocukla beraber yaşammaya başlarlar.Haruto, Yuziki'nin evinde kalması fikrini kaubl etmez ve onu sürekli reddeder.Ve bu eğlencenin içinde başka bir kız Kanzaki Nanami, Haruto'nun âşık olduğu kişiye de yer veriliyor. Devamı ise süpriz bir eğlence.

TRAILER:





Kamisama no Inai Nichiyoubi
Orijinal Adı: Kamisama no Inai Nichiyoubi  
İngilizce Adı: A Sunday Without God
Türkçe Adı:Tanrı'sız Pazar
Yayın Tarihi:07.07.13
Kategori: TV Serisi
Bölüm Sayısı:Bilinmiyor
Türü:Fantazi, Paranormal


Tanrı pazar günü dünyadan ayrıldı.Ve bunu sonucunda dünyada hiç kimse ölmedi veyahut doğmadı.Küçük bir kız, Ai, küçük bir kasabanın mezar koruyucusu oldu.Kasabadaki her kişi için 47 mezar hazırladı.Ve sonra küçük bir çocuk, "Hampine Hampart" (Oyuncak Yiyen Adam) kasabaya felaket mi getirecek ?




TRAILER:


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS