Yanlış Yatak || Katee Robert --> YORUM

15 Tem 2013




Kitabın Adı: Yanlış Yatak
Yazarı: Katee Robert
Orijinal Adı: Wrong Bed,Right Guy
Bağlı Olduğu Seri: Come Undone #1
Yayımcı: Nemesis Kitap 
‘’Bazen yaptığın yanlıştan dönmek istemezsin.’’


Vee Yanlış Yatak bitti.Hatunumuz Elle. Hayatında hep 'Yanlış' erkekleri seçmiş, 'Yanlış' yataklara girmiş bir kadın. Bu duruma artık bir son vermek ister.Patronunu baştan çıkarmak için onun yatağına çıplak girmeyi düşünür.Ve o yatağa çıplak girip baştan çıkartıyor ! Ama kimi? Patronunun erkek kardeşi Gabe'i ! Başta farkına varmayan Elle biraz vakit geçirdikten sonra yataktaki adamın Nathan olmadığını anlayıp çığlığı bastığı gibi yataktan fırlayıp kaçıyor!  Kısacası Elle yine 'Yanlış Yatak' a girmiştir.


Ve yataktaki elemanımız: Gabe ! Görünüş bakımından tipik kötü çocuk imajında. Dövmeler,seksi vücut,gece kulüplerinin olması,dövmesi dükkanının olması vs..vs.. Elle'in uzak durması gereken adamlardan.Fakat kim Gabe'e karşı koyabilir Tanrı aşkına ! Ah yataktan kaçan Elle'i söyledik ama yatakta kalan Gabe'in durumuna değinelim biraz. Elle'in etkisinden henüz kurtulamadı yavrum.Kız gittikten sonra hala onu arzuluyor.Kardeşinin odasına dalıp kızın kim olduğunu öğreniyor.Gabe Elle'i elde etmeden duramayacaktır.Elle'i unutamaz ve onu elde etmek için elinden geleni yapar.




Kitabın başları oldukça eğlenceliydi.Keşke bu durum kitabın geri kalanı içinde olsaydı.Kitabın ortaları ve sonu normal bir şekilde devam etti.Gabe'in Elle'i elde etme çabaları,ikilinin birbirlerine karşı koyamaması ve ilişkileri üzerine devam etti. Çevirisinde bir sorun göremedim.Akıcı bir kitaptı.İnce kitaplara pek alışamasam da yazar iyi ki uzatmamış kitabı,yoksa çok sıkıcı olurdu.Ve sonu ! Sonu cok güzel ve tadında bitti.Kitapla ilgili tek eleştirim biraz daha olay olabilirdi.Kitap biraz daha heyecanlı olabilirdi.Güzel bir hikayeydi,keyif alarak okudum.Çok çok iyi miydi derseniz hayır değildi ama çerezlik tatlı bir hikayeydi.Tavsiye ederim. ;)

                       
                                                    

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS