Kiss Made No Kyori | Manga Tanıtım

14 Tem 2014



Orjinal Adı: Kiss Made No Kyori
İngilizce Adı:-
Türkçe Adı:-
Manga-ka: Yoshinaga Yuu
Türü: Romantik, Shoujo, Sosyal Yaşam, Okul
Cilt Sayısı: 1
Bölüm Sayısı: 5
Statü: Tamamlanmış

Pazar günümü mangalarıma ayırayım dedim ve arşivimden 1 Cilt, 5 Bölümden oluşan Kiss Made No Kyori isimli bu mangayı okudum. Ve okumaya ayırdığım zamana da acıdım ya. Ergen mangasıydı resmen.
Hani shojou severim de bu kadar saçmasını da değil. O kadar saçmaydı ki o son sahnede kızın "Ona dokunma! O benim. Bana ait." diyerek çocuğu Mukai'den çekip aldığı yerde az daha kapatıyordum mangayı! Aptal aptal konularla zaman kaybı yapıyorlar resmen ya.

Kızımız Yuzu (ve onun ikiz erkek kardeşi Suguru'nun en yakın arkadaşı) Kaji arasında geçiyor manga. Kaji, annesi hastanede kalan ve başka kimsesi olmadığı için en yakın arkadaşının ailesini kendi ailesi gibi benimseyen birisi. Kısacası Yuzu'nun ailesinin bir ferdi gibi bir şey.Küçüklüğü bu evde geçiyor ve Suguru'yla gayet iyi anlaşırken Yuzu ile yıldızları bir türlü barışmıyor. Sürekli çekişme içerisindeler. Ve bu çekişmeler bir gün Kaji o okuldan ayrılana kadar da sürüyor. Yıllar sonra lisedelerken geri gelen kadar..

Kaji geri geldiğinde Yuzu'nun küçükken bildiği o çocuktan bambaşka biri olarak geliyor karşımıza. Ayrıca Yuzu'da değişiyor. Saçlarını uzatan ve erkeklerden ilgi görmeye çalışan genç, güzel ve çekici bir kıza dönüşüyor. Hem Kaji hem de Yuzu için ilk karşılaşmaları beklenmedik bir şekilde gerçekleşiyor. Neyse efendim benim mangada sinir olduğum şey; 5 bölümlük manganın 4 koca bölümünün her birinin sonunda bir türlü öpüşemeyip de sürekli bir engelle karşılaşmaları cidden saçmalıktı ya! İlk chapterda kızımız ikiz kardeşi Suguru'yu bir kızla öpüşürken görüyor. Hem de yanıdan Kaji varken. Bir de aptal aptal konuşmaya başlayıp, kendi kendine, "Bir öpüşme nasıl hissettirir?" tarzında bir soru sorunca Kaji de fırsat bu fırsat deyip, "Bilmek ister misin?" diyerek kızımızı öpmeye kalkışıyor ama sadece kalkışıyor yani. Sonuçlanan bir şey yok ve bundan sonraki bölümlerinin hepsinin sonunda aynı vaka! Sanki özellikle son ciltte olursa bir etkisi olacak, "Oh!" diyeceksiniz gibi olmuş ve son âna kadar öpüşememişler. Öpüştürmemiş mangaka! (-,-)
Ha, bir de Yuzu var tabi! Kıl oldum bu salağa ben. Çocuk buna yanaşır, bu salak aptal aptal sebeplerden uzak durur sonra okulda dedikodu çıkar Mukai adında bir kızla Kaji'nin arasında bir şeyler olduğu söylenir bizim gerizekâlı da olduğu yerde kendisini yer! Yok böyle mal.
Başında da belirttiğim gibi o son chapterda gidip de Mukai'nin kollarından Kaji'yi çekerek, "O benim!" dediği yerde de ayrı kopuyorsunuz zaten. Salak madem bir şey yapacaktın o zamana kadar ne bekledin? Çocuk ağzının içine bakıyordu. Allah'ım tam bir morondu kız. Kısacası gereksiz bir mangaydı. Puanlasam 1 bile vermem, o kadar! (U_U)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS