Derin Sularla Şeytan Arasında | April Genevieve TUCHOLKE [Kitap&Yazar Tanıtım-Trailer]

14 Şub 2014

Konuşan Kitaplarla Blog Turları ekibinin(yani bizim XD) yeni tur kitabıyla karşınızdayım. Bu seferki kitabımız yepyeni ve tazecik yayımcılardan birisi olan Parodi Yayınları'nın Derin Sularla Şeytan Arasında kitabı.
Kitabımız yurt dışında oldukça rağbet gören, ilgi çekici ve korkutucu bir maceraya kapılarını açan bir konuya sahip. Violet adındaki kızımız hayatına giren ve tüm dengesinin alt üst olmasına sebep olan River'ın ve onunla beraber gelen gizemin peşine düştükçe sizi içine alan bir konuyla karşılaşıyorsunuz.
Neyse ben size direkt hem yazar hem de kitap tanıtımıyla başbaşa bırakayım. Haa, trailerı da izlemeyi unutmayın.

Orijinal Adı: Between the Devil and the Deep Blue Sea
Edisyonu:DERİN SULARLA ŞEYTAN ARASINDA
Yazar:April Genevieve TUCHOLKE

ŞEYTANLA EL ELE YÜRÜRKEN ONDAN KORKAMAZSIN!

GEÇMİŞİ SIRLARLA DOLU ESRARENGİZ FREDDİE…
ÖLÜ FREDDİE’NİN HATIRALARINA DÜĞÜMLÜ VİOLET WHİTE…
ÇARPIK GÜLÜŞLÜ, MÜKEMMEL YALANCI RİVER WEST


“Okyanus kıyısındaki sıradan kasaba Echo’da her şey olağandı. Ta ki bir gün esrarengiz yabancı River West, White ailesinin köhne malikânesi Citizen Kane’in misafir evini kiralayana kadar… Çarpık gülüşlü, zeki ve 
mükemmel bir yalancı olan River, birkaç gün içinde hem Violet’ın hem de tüm Echo kasabasının hayatını değiştirir.
Doğaüstü yetenekleri olan River, herkes için tehlike saçarken, Violet için hem tekinsiz bir yabancı hem de karşı konulmaz bir varlıktır. Bu gizemli misafirle birlikte White ailesinin sırları da birer birer ortaya çıkmaya başlayınca, Violet kendisini sımsıkı bir düğümün ortasında bulur.”
Çarpık gülüşlü, zeki ve mükemmel bir yalancı River, doğaüstü yetenekleriyle etrafındaki herkes için tehlike saçarken, Violet için hem tekinsiz bir yabancı hem de karşı konulamaz bir varlık olacaktır.



April Genevieve Tucholke'yi tanıyalım. Kendisi kocasıyla beraber Oregon'daki Nate Pedersen ormanının kenarında yaşıyor.Hakkında çok fazla bilgiye ulaşılamamıştır.
Sadece kızıl saçlı kahramanları sevdiğinden ve çatı katlarında kahvaltı etmekten hoşlandığı bilinmektedir. Tura bu kadarı yetmese de elden gelen bir şey yok. XD















Derin Sularla Şeytan Arasında  Derin Sularla Şeytan Arasında







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS