Mutluluğun Öteki Yüzü / Sere Prince Halverson [Yorum]

5 Ağu 2013

Mutluluğun Öteki Yüzü beni hüzünlendirdiği kadar düşündüren bir romanda oldu. Küçük bir kasabada geçen, gözlerimin dolmasına sebep olan aile dramıydı. Ve ana karakterlerin acıları çevresindeki yakınların geçmiş utanç ve öfkeleriyle çok başarılı bir biçimde şekillenmiş. Yazar karakterlerin duygularını ve konunun detaylarını kağıda çok iyi yansıtmış. Kitapta diyalog kimi yerlerde çok azdı. Fakat düşündüğümün aksine sıkılmadan okudum. Akıcıydı. Ve yazarın dili yalın olduğundan rahat bir şekilde okundu. Sürükleyiciydi... Sayfalar su gibi aktı. :)):))

Mutluluğun Öteki Yüzü'nün konusu alında şu; annelik duyguları, ailevi bağlar, fedakarlıklar ve bir tutam da geçmiş. Ve karşınızda; güçlü ve gerçekçi bir roman...
''En hakiki mutluluk acılardan gelendir.''
Kitabın konusuna ayrıntılarla girmeyeceğim. Kapağın arkasında yazıyor zaten. Fakat elinize bu romanı aldığınızda bilin ki duygulanmadan bırakmanız mümkün değil. :)):)) Ah bir de; önce size yakın gelen karakteri seçeceksiniz, onu seveceksiniz. Üzüleceksiniz. Sonra sizi sinir edecek, elinizden kitabı fırlatacaksınız. :)) Bir bakacaksınız sonra diğer karakterlere acımaya başlamışsınız. Sonra hooooop; hepsi bir yandan sizi                                                       sinir ediyor bir yandan ise hepsini sevmeye başlamışsınız. :)):))

Not: Helal olsun be yazarcığım. Ne yaptın bana. :))


Bu kitabı kesinlikle tavsiye ederim!
Okurken elinizden bırakamayacaksınız!
Ağlayacak ve güleceksiniz.
Hayatı tadacaksınız.

''Ve hayat bir piknikten ziyade,  yolculuktu.''

3 yorum:

  1. Tanrım fotoğrafa bakmaktan yazıyı okuyamadım...
    Amannnn bir daha o hallere girmek istemem asllaaa :/

    YanıtlaSil
  2. hehehe öyle sanırımmmm :)

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkür ederim.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS