VA:Blood Sisters Filmden Yeni Kareler

4 Ara 2013


Vampir Akademisi: Kan KızKardeşleri filminin Türkiye için teaser afişi dün yayınlandı. Afişten hiç hazzetmemiş olsam da bugün ardından beyazperde.com'da filmden yepyeni kareler yayınlanınca bir nebze de olsa filmin afiş ve fragmandaki halinden daha iyi olacağına inanıyorum. Ama hâlâ bu yeşil/pembe takıntılarını anlamış değilim ya. Bi' de şu "They suck at..." muhabbetleri var. Ona hiç girmeyeyim en iyisi.Vampir filmi resmen yoldan çıktı.

Bu arada Artemis Yayınları'da yılbaşına özel bir yenilik yaptılar. Filmin yurt dışında yayınlanan filme özel kitabı; VA: Illustrated Movie Companion'un yılbaşına doğru 2000 adet olacak şekilde basacaklarmış. 2000 Adetin yeteceğinden şüpheliyim ama bir şekilde tedarik etmek istiyorum. Umarım alabilirim.

Filmden gelen yeni kareler için;



Devamı için;  http://www.beyazperde.com/haberler/filmler/haberler-57922/ sitesine bakabilirsiniz. 


5 yorum:

  1. 2000 mi ? Peh.... Yetmez elbette.Artemis yayınladığı gün kapılarında biteceğim buradan duyrulur :D Neyse gelelim o ''They suck at...'' muhabbetine :D 'Suck' derken oradaki kelimenin asıl anlamı emmek ama ( :D ne düşündüğünüzü biliyorum) aynı zamanda da berbat etmek,batırmak gibi anlama geliyor :D Yani They Suck at School şöyle çevrilebilir; Okulda Berbatlar vs. vs.

    Ayrıca resimleri almak istiyorum <3 bunları görmemiştimmm <3 Dimitri'yi görmek bana fenalık getiriyor zaten iki saat onu izledim lafım yok o yüzden resimlere :D

    YanıtlaSil
  2. Kızım ne biçim bir saçmalık lanbu! Takmışlar bir "suck"a gelip gidip bunla cümle kuruuorlar. Geçende Dimka ve Christian resmine yazmışlar; "They suck at smiling." diye.. Saçmalık be xD Ama kareler güzel bak bunları sevdim.

    YanıtlaSil
  3. Katılmıyorum sana be canım. O işin gırgırı yani suck at demek.

    YanıtlaSil
  4. Vampir filminde gırgır ne arar be.

    YanıtlaSil
  5. Çok mu ciddi bir film bu ebru? Hiç mi espiri falan yok? Gülünecek şey yok?

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkür ederim.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS