Wattpad Furyası Sardı Herkesi

8 Ara 2013



Selamlar!
Bu aralar hiç yapmadığım bir şeyi yapıp oniline hikâye takip etmeye başladım. Resmen bir furyadır aldı, gidiyor.Aslında daha çok Saadet arkadaşımın ilgili alanıdır online hikâyeler -ve zaten onun yüzünden oldu- ama küçük kız kardeşim de pek bir meraklıdır. Saadet gibi. İkisinin gazına gelince, şöyle bir bakayım dediğim hikâyeler resmen yeni takıntım oldu.

Wattpad ne derseniz eğer kısaca şöyle açıklayayım:
Dünya çapında bir online hikâye paylaşım platformu. Buraya üye olan kişiler kendi kurguladıkları veyahut fan fiction -sevdikleri bir dizi,kitap vb şey için kendi devam hikâyeleri- tarzında çeşitli hikâyeler yazarak kendi yazdıları bu hikâyeleri Wattpad'te takipçiler ve okurların dikkatine sunuyorlar. Hikâyenin tutulmasına ve konusuna göre de beğeni alarak popilarite yakalıyorlar. Tabii bunun ileriye dönük getirileri de olabilir.Kim bilir. Ayrıca, Wattpad'in de kendi kulvarında beğeni alan kitaplar için çeşitli ödülleri de yok değil. Yeni yetenekleri keşfetmek için gerçekten çok güzel bir platform hazırlamışlar.Platform o kadar kapsamlı ayarlanmış ki, hikâyelerin çeşitli türleri olduğu için sevdiğiniz türü kolaklıkla bulun diye hepsini kategori kategori ayırmışlar ve sevdiğiniz kategoriye tıkladığınız zaman o türde yazılmış en popülerden başlayarak tüm hikâyeleri karşınıza döküyor.
İşte ben de bir tesadüf eseri bakayım derken Wattpad'e gömülüp kaldım ve gerçekten hoşuma giden birçok hikâye gördüm. 
Bir haftadır aralıksız elimde tablet Wattpad'ten hikâye okuyor, güncel takip ediyorum.Evde okunmayı bekleyen kitpalar da öyle bekliyorlar. Ne zaman bu hikâyeleri aşarsam onlara geri dönece'm inşallah. O değil de, cidden keşfedilmemiş yeteneklerle dolu bu Wattpad ! Bazı yazarların kalemleri de yazmış oldukları hikâyeler de çok ilginç. Hatta profesyonellere bile pabuç bırakmayacak cinstenler. Sıkı takip ettiklerimden bazılarını gerçekten çok beğendim. Güncel hikâye takip etmeyi seviyo'sanız bence Wattpad'te harcanan insanlar var. Bir bakmaknızı öneririm.


Beğendiğim ve takip ettiğim bi' kaç hikâye;



VAHŞİ GÜZEL
Bir İngiliz Leydisi olan Chole'un ailesinin zoruyla nefret etmesine rağmen nişanlanmak zorunda olduğu İskoç Lordu Scott'ın hikâyesi. Ve bence çok güzel bi' tarihi aşk.

BENİMLE OL DİYE
“Benimle ol diye büründüğüm bu insanı sevdin ama ben o değilim…”



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS