2013 Bahar Sezon Animeleri

29 Ara 2012



MÜJDE ANİME SEVERLER !!


Evvet, biz sevgili anime severler için 2013 bomba gibi geliyor. Özellikle bir seri var ki , devamını görmüş olmak beni gerçekten sevinçten havalara uçurdu. Kaichou wa Maid-sama severler ve izleyenler bilirler halimi. Anime en güzel şekilde bitmesine rağmen erkek karakterimiz Usui'nin mangadaki sırlarından animeye yansıtılan hiç bir yan yoktu.

Bu yüzden de biz anime severler 2. sezonu çıkar umuduyla neredeyse 2 senedir bekliyoruz ve 2013'te bu muradımıza ereceğiz. Çok şükür 2013 Bahar Sezonu kategorisinde Kaichou wa Maid-sama 2 için yer verilmiş.Bu haberi almış olmak beni gerçekten sevindirdi. Kahkahası yerinde romantik komedilerin en güzeli olan Kaichou wa Maid-sama 2. sezonuyla tekrar dönüş yapıyor.

Tanıtım İçin : Kaichou wa Maid-sama 


Tabi bunun yanı sıra diğer animeler ve filmlerine de göz atmanızda yarar var.Benim merak ettiğim diğer bir unsurda filmlerden Vampire Knight Desitny. Vampire Knight biteli o kadar uzun zaman oldu ki , filminden nasıl bir şey beklemeliyim onu bile tahmin edemiyorum. Heleki ikinci sezonu olan Vampire Knigh Gulity'den sonra umarım tatmin edici bir film çekmişlerdir. Zirâ sonu çok saçma biten , aceleye gelmiş bir animeydi.

5 yorum:

  1. 2. sezonu ben de bekliyordum. Habere çok sevindim. Umarım hakkını vererek yaparlar. Bu güzel haber/ler için teşekkürler =D

    YanıtlaSil
  2. Ah , KWMS severler anlıyor işte halden. 2 sene bekledim ama şimdi o Mart gelmez bana :D

    YanıtlaSil
  3. Hep öyle olur zaten o konularda =D

    Haftalık animen bitince spoilerli bir final yazısı yaz ki ben de ona göre mangasına devam edeyim XD

    Kötü sonlardan nefret ediyorum....

    YanıtlaSil
  4. Sırf bunu yazmak için üye oldum,Bu gördüğünüz chart fake yani gerçek değil arkadaşlar. Oradaki neredeyse hiçbir animenin henüz resmi bir açıklaması yok,kaldıki ilkbaharda çıkması toptan imkansız. 4chanda yapılmış kaichou,vampire knight sekirei vs tarzı yapımları sevenleri kandırmak amaçlı bir chart kendisi ama kim yaydıysa tüm tr forumlara yaymış ve artık millet çevireceği serileri bile seçmeye başlamış,bende tek tek gezgin gibi dolaşıp gerçeği açıklamaya başladım haliyle.

    Inanmayanlar sağ üstteki kaynak olarak geçen "Neregate.com" a girebilir,orada da göreceksiniz zaten 2013 spring adında bir chart yok.Veya bunada güvenmezseniz az buçuk ingilizcesi olanlar googledan araştırabilir,ne kaichou için ne sekirei için nede o listedeki 1-2 anime hariç hiçbiri için hiçbir açıklama bulunmamakta.o 1-2 taneyide inandırıcılık artsın diye katmışlar içlerine.

    Yanlış olduğundan %100 eminim bu yüzden pek tartışılacak bi yanı yok ama eğer sorusu vs olan varsa alıntı yaparak sorarsa sevinirim,ayrıca admin mod vs yetkili arkadaşlarda konunun gereğini yaparsa çok hoş olacak daha çok insanı kandırmanın pek anlamı yok sonuçta.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu haber ayın 13'ünde yayımlandı ama açıkçası Animetürk.tv'de görmeseydim , ben de gerçekliğinde şüphe ederdim. Ama Animetürk.tv'de yayımlananlar genelde doğru haberlerdir.Ama Chart olma olasılığı da olabilir , haklısınız.

      Sil

Yorumunuz için teşekkür ederim.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS