L-DK [Live Action] Trailer

20 Oca 2014


L-DK Live Aciton uyarlaması geliyor!

Geçen sene başında okumuştum bu mangayı. Hatta 2012 sonu da olabilir, tam anımsayamadım şimdi. Ben okumaya başladığım da daha yeni çevirisine başlamışlardı. Güzel bir mangaydı ama güncel takip etmek her zaman zor geldiği için bir yerden sonra bırakmıştım. Sonra da bitti diye duyup devam ettiğim de aslında hâlâ güncel olduğunu öğrendim.Daha sonra da arası geçince bıraktım takip etmeyi.

Gerçi bu güncelden çok manganın tuhaflığından da kaynaklı olabilir. Kızın salaklığı çocuğunda genişliği beni feci sinir etmişti bu mangada.Shuusei Aoi'nin evine -bildiğiniz kızın dairesine- resmen yerleştikten sonra dıdısının dıdısına kadar kimi var kimi yok tek tek eve girip çıkmaya başladıkça ben de mangaya sinir olmaya başladım. Fakat manganın konusu çok güzeldi bir yerden sonra da epey bir sardı. Güzel bir seri.

Şimdi Live Action'ı çıkıyormuş. Bir de drama versiyonunu izleyelim bakalım bu nasıl olcak? Açıkçası animesini daha çok tercih ederdim.


Mangasından kısaca bahsedecek olursam; Shuusei okulun en cool ve kimseyi beğenmez burnu havada serserisi ve birgün Aoi'nin en yakın arkadaşı buna aşkını ilan ediyor Shuusei ise her zaman yaptığını yapıp kızı hor görüyor. Buna sinirlenen Aoi ise Shuusei'ye ağzının payını verip okuldan ayrılıyor. Eve döndüğünde hemen bitişiğindeki dairesine yeni komşusunun taşındığını görüyor. Komşumuz da tahmin edersiniz; Shuusei oluyor. Bu arada yandaki sahneye dikkat trailerda da mevcut XD
İlk birkaç gün Aoi Shuusei'ye çok sinirli olmasına rağmen yan komşusu olan  adamın okuldaki kendini beğenmişle alakası olmadığını görünce ondan etkileniyor ama arkadaşı içinde kendini tutuyor. Tabi bu kısımlara kadar manga gayet normal ama ne zaman Shuusei'nin tacizci bir sapık gibi her gördüğü yerde Aoi'yi sarılıp, sevip taciz etmesini görmeye başlıyorum o zaman manga daha eğlenceli bir hal alıyor.Hele bir de -yanlış hatırlamıyorsam- Aoi'nin Shuusei'nin mutfağının alev almasına sebep olmasıyla Shuusei'nin bundan böyle ki yaşam alanı Aoi'nin dairesi olunca ortaya epey komik ve romantik malzeme çıkıyor.
Tek sinir olduğum nokta çocuğun sevgilisi, abisi bilmem nesine kadar kimi var kimi yok geliyor eve yerleşiyor kız da gık demiyor! Ya hadi akrabaları anladım da eski sevgiliye bile ses etmeyecek kadar salaktı yani :D

Aoi ne kadar safsa Shuusei de bir o kadar cin gibi bir karakter.Aoi kaçtıkça o üstüne gidiyor ve en sonunda da istediğini elde edip onu kendisine âşık ediyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS