Sailor Moon [Ay Savaşçısı] 2013'ten Haberler!

17 Oca 2014


Yeni sezonunu merakla beklediğim Sailor Moon (Ay Savaşçısı)'dan güzel haberler geleceğine sürekli üzücü haberler gelip duruyor.Severek takip ettiğim bir blogta yine Sailor Moon'un yayın tarihinin ertelendiğini okudum. Geçen sene çıkacak olması gerekirken Mamoru'yu seslendiren Seyuu'nun yurt dışına çıkması sebebiyle çekimleri 2014'e atmışlardı ama şimdi de Temmuz Ayına ertelemişler. Erteleye erteleye suyunu çıkardılar. Okuduğum kadarıyla animeyi yeniden çekecekler için sıkı hazırlanıyor yeniden ve daha etkileyici olarak Sailor Moon severlere sunmak için canla başla çalıştıklarını iddia ediyorlarmış.
“Hikaye Naoko Takeuchi’nin orijinal mangasını takip edecek ve en başından başlayacak. Bu oldukça büyük bir proje. Tüm ekip olarak herkese baştan aşağı yepyeni bir Sailor Moon serisi sunmak için canla başla çalışıyoruz, bu yüzden lütfen bizi bekleyin.” 
 Açıkçası orijinal mangasına bağlı kalarak nasıl bir şey çıkaracaklarını çok merak ediyorum ama bu kadar beklediğimize de değecek mi ondan da şüpheliyim. Zira mangada çok değişik sahneler mevcut. Yani bizim kültürümüze uymayan şeyler içeriyor. Bu haliyle sevildiği kadar sevilir mi orijinali o kısım biraz düşündürdü beni. Mangada Uranüs'ün Usagi'yi öptüğü bir sahne vardı.O sahneyi ekranda görmek ne denli bir etki oluşturur bilemedim.Tabi birçok animede bu sahneler mevcut ama Sailor Moon'un bu halinin yeni çekim olacağı ve içinde eskisinden bir şeyler arayacak izleyenlerde barındıracağı kesin.Yine de Sailor Moon bu! İzlenir, izlenecek.

Erteleneceğine dair detaylı habere ulaşmak için Anime Fantastica Blog'unu incelemenizi öneririm.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS