Nora Roberts || Gizemli Komşu

13 May 2013



Gizemli Komşu

Bir Nora Roberts klasiğini daha devirdim. Aslında aldığım gün biraz bakmıştım ama elimde kitap olduğu için sonraya kalmıştı, ben de hafta sonu aradan çıkardım.Nora Roberts'ın meşhur MacGregors'larının üzerine harlequin serisi tanımam. Yine tadından yenmez bir kitap okudum.
Aslında bu kitabımızda Yalnız Adam'daki Grant ve Gennie'nin kızının hikâyesi yer alıyor ve ben henüz Yalnız Adam'ı okuyacakf fırsat bulamadım.Ama Gizemli Komşu'yu okuduktan sonra daha fazla bekletmemem gerektiğini anladım. En kısa zamanda okuyacağım onu da. Zira, kitapla ilgili birçok spoiler'a maruz kaldım.  :D

Gizemli Komşu; hoş, tatlı ve içinizi kıpır kıpır edecek bi' hikâye işliyor. Okurken kadın kahramanımız Cybill'i kendime çok benzettim. Dolu dolu ve yerinde duramayan bir karakter.Hele o kendi kendine söylenme huyu yok mu ! Aynı ben. Dalınca çok yapıyorum. Kızımız babası ve annesinin çizim genlerine sahip ama kendi tarzını yaratmış bir gazete karikatüristi. Şehirde kalabalık ve komşuluk bağlarına sıkı sıkıya bağlı bir apartmanda yaşıyor. Bu apartmanda dostluk ve komşuluk çok önemli ve herkes herkesi tanıyor. Sadece biri dışında 3A!


Evet, 3A'ya yeni yerleşen komşudan yakışıklı olması dışında kimsenin herhangi bir bilgisi yoktur ve bu yakışıklı 3A bizim Cybill'in karşı komşusudur. Cybill'in cana yakın doğası bu herkesten elini eteğini çekmiş genç adama ulaşamaya başlayınca Gizemli Komşu'nun tüm sırları Cybill'in eline bir bir dökülür.

Kesinlikle çerezlik bir kitap arıyorsanız işte size Gizemli Komşu :D

My Rating:


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS