Konağın Yeni Düşesi || Christine Merrill > Harlequin

8 May 2013


Konağın Yeni Düşesi || Christine Merrill

Ve bir çerezlik daha biter !
Yazarların kitaplarını güzel başlatıp sonra ne yapacağını bilmez bir şekilde uyduruk uyduruk sonlandırmalarından nefret ediyorum. Bu kitapta -bana göre- aynı öyle bir sonra kurban gitti. Aslında konu olarak başlarda çok güzel bir giriş yaptı. Hatta yazarı ilk okumama rağmen çok beğenmiştim. Ama işte sonlarına doğru çok saçma bir hal almaya başlayınca kitabı bir daha gözden geçirmek zorunda kaldım. Kötü bir kitap değildi fakat ilk başlardaki izlenimlerim daha farklı bir son beklememe sebep oldu. O yüzden sonlarına doğru biraz sıkıldım açıkçası..

Ve özellikle şu kitap tanıtımı için seçilen alıntıyı hiç beğenmedim. Başlardaki izlenimim resmen John'un esas oğlan olduğu yönünde bile gelişti yani. :D

Miranda çok zorlular içinde büyümüş bir genç kızdır. Yaşadığı zorluklara rağmen kendisini korumayı ve dürüst yaşamayı başarmıştır.Ama kendisine bakan ve göz kulan Cici, genç kızımızın bir "leydi" gibi yaşamayı hak ettiğine inanır ve onu eski bir dostun yardımıyla bir leydi yapmaya karar verir.Amma velakin Miranda'nın öncelikle geçmişine bir sünger çekmesi ve müstakbel kocasına kendisini bir leydi olarak tanıtması gerekir. Fakat Marcus, daha önce bir evlilik yapmıştır ve artık bir kadının gerçekten masum olup olmadığına inanmakta çok zorlanır.Miranda'yı ise kardeşi John'la görünce geçmiş tekerrür mü ediyor dersiniz ?

MY RATING: 3,5


1 yorum:

  1. hheyy başlangıçta okuduğum şeyle senin yazının alakası yok ki yahuuu :)

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkür ederim.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS