Harlequin || Haziran Kitapları

27 May 2013


Evet, yine bir Harlequin fırtınası ve yeni ayın kitapları :D
Her ay sırf Historical kitaplarını merakla beklediğim için ayın 25'i dedimi gözlerim Harlequin sayfasını tarıyor. Ve bu sabah itibariyle de Haziran ayının kitaplarnı da görmüş olduk. Benim yine tabi ki alacağım kitap historical olacak. Her ne kadar bu serinin ilk kitabı Fırtınalı Denizler'i okumamış olsam da , bunu cidden merak ettim.Neysee. Biz kitapların konularına ve tanıtımlarına geçelim =)


LYNNE GRAHAM - KIZIL GÜZELLİK

Giannis’in gözleri o kızıl güzelliğe bir kere değdi, bir daha da kendini alamadı. Onun amacı Maddie Conway’i kendi istediği sürece sevgilisi olarak tutmaktı. Çünkü eninde sonunda evlendiğinde, yanında kendi zenginliğine ve klasına uygun bir eş istiyordu...
İmparatorluğunu yönetirken en küçük riski bile göz önüne alan Giannis, Maddie’nin cinsel cazibesine kapılınca gafil avlanmıştı. Bir saatlik müthiş zevkin bedelini ağır ödeyecekti.

SARAH MORGAN – SATILIK KALP

Stefanos Ziakas, iş dünyasında babasının en nefret ettiği rakibidir. Ancak ilk kez bir erkek Selene Antaxos’a kendini güzel hissettirir. Hayatında yeni bir sayfa açmak isteyen Selene, çaresiz, yardım için Stefan’a gider.
Ancak bu taş kalpli iş adamı, hayallerindeki beyaz şövalyeye benzememektedir. Kısa sürede kalbini ve bedenini teslim eden Selene, kandırıldığını ve büyük bir hata yaptığını fark ettiğinde artık ruhunu ve kalbini düşmana satmıştır!





LINDA WINSTEAD JONES - RAINTREE: ADALET

Raintree sadece bir soyadı ya da bir soyağacına düşülen bir not anlamına gelmiyordu. Bu onların kaderiydi…
Cinayet dedektifi olan Gideon Raintree hem elektriği kontrol edebiliyor hem de hayaletlerle konuşabiliyordu. Karanlık kalpli Ansara büyücülerinin üstlerine saldığı acımasız seri katille başa çıkabilmek için bütün güçlerini kullanmak zorunda kalacaktı. Ama bundan önce, baş döndürücü ortağı Hope Malory’yle ilişkisini çözmek zorundaydı. Tam bir savaşın ortasındayken âşık olacağını düşünmemişti hiç. Kötülük tüm köşe başlarını tutmuş, onlara pusu kurarken Gideon ve Hope, aşklarını, ailelerini ve henüz doğmamış çocuklarını korumak için zamana karşı müthiş bir yarışın içinde bulacaklardı kendilerini.

Aşk, gerilim ve macera… Raintree: ADALET’te bunların hepsi var, soluk soluğa takip edeceğiniz bir hikâye bu. Linda Winstead Jones’un, tam da anlattığı hikâyenin doğasına uygun olarak, büyülü bir kalemi var!
Linda Howard, New York Times bestselling author





SOPHIA JAMES – FIRTINADA BİR GECE

Lord Taris Wellingham, rüzgârın sertleştiğini ve havanın iyice soğuduğunu hissedebiliyordu. Başını hafifçe yana eğip, tekerlerden gelen sesi dinlemeye başladı. Ters giden bir şeyler vardı. Elini cama koyduğunda, tekerlerden gelen titreşimin, arabayı sarstığını hissetti. Arabadakileri uyarmak için ayağa kalktı, ancak geç kalmıştı. Araba, arabacının gecenin sessizliğini yırtan haykırışıyla, yana doğru eğildi ve hemen ardından da, büyük bir gürültüyle Taris’in olduğu tarafa doğru devrildi.
Her şey o kadar ani olmuştu ki, Beatrice Maude Bassingstoke ne olduğunu anlayamamıştı. Başında bir acı hissediyordu ve dudağının kenarından kan akıyordu. Tanrım! Korkunç bir kaza geçirmişlerdi. Alacakaranlıkta, koyu saçlı, uzun boylu adamın, cansız bir bedeni arabanın devrilen tarafına doğru taşıdığını gördü. Adamın saçları rüzgârda dalgalanıyordu ve üzerindeki siyah takım elbiseyle, Kara Şövalyeyi andırıyordu. Arabadakilerin hayatı, arabanın kopan kapısını bulmak için dışarı çıkan şu adama bağlıydı ve onun dışarıda kaldığı her dakika, içerideki paniğin daha da artmasına neden oluyordu. Bea, onun yardıma ihtiyacı olabileceğini düşünerek, eşarbını başına sıkıca sarıp, dışarı çıktı. Ve işte adam oradaydı, bir kaç metre kadar ötede...





BİR GECELİK SONSUZLUK – MAUREEN CHILD

Rick Pruitt, çocuk yaşlardan beri Sadie Price’a platonik olarak âşıktı. Bir gece tüm kurallara karşı gelerek, Rick’le Saide ateşli bir gece geçirmişlerdi.
Yıllar sonra bile ikisinin de yüreğinde o gecenin anısı saklı kalmıştı. Ve tabii bir de… Sadie’nin o büyük sırrı.
Üç yıl sonra tekrar karşılaştıklarında, ikisi de artık çocuk değildi. Sadie’nin, Rick’ten gizlediği büyük sırrı onları hiç ummadıkları bir sona doğru sürüklemeye başlayacaktı.


AŞK RULETİ - CAT SCHILED

Ünlü iş adamı Sebastian Case, asistanı Missy Ward’a her şeyiyle güveniyordu. Las Vegas’a geldiklerinden beri Missy adeta evrim geçirerek başka bir kadına; daha çekici, daha zeki ve çok daha yakıcı bir kadına dönüşmüştü. Şimdi de istifa ediyordu ve Sebastian onu yanında tutmak için her şeyi yapabilirdi, önerdiği delice bahsi kabul etmek de dâhil… Rulet çemberinin tek bir dönüşü kaderlerini belirleyecekti.




TUTKULAR VE GERÇEKLER – SANDRA MARTON

Jacob Wilde, ilk gençliğinden itibaren hızlı, coşkulu ve dolu bir hayat yaşamıştı…
Jacob Wilde’ın hareketli geçmişinin, özellikle çapkınlık hikâyelerinin dedikodusunu çok duymuştu Ama Addison'un tek düşündüğü, kendi geleceğiydi. Üstelik bu gelecekte, inanılmaz kibirli olan bu adama yer yoktu!
Addison, Jake'in bildiği kadınlara benzemiyordu. Addison onunla tartışmaktan fazlasını yapıyor, ona meydan okuyordu…

HEIDI RICE – UNUTULMAYAN GECE

Tess’i bir anda etkisi altına alan tensel uyum ve bugüne kadar yaşadığı en vahşi geceyi unutması mümkün olmayacaktı.
Nate’i yatağından ve zihninden uzak tutmakta zorlanmasının tek nedeninin elbette kararlılık olması gerekiyordu. İyi de bugüne kadar tanıştığı en çekilmez adamı neden bu kadar çok arzuluyordu.





KADINLAR NE İSTER – SANDRA MARTON

Acımasızlığıyla nam salmış ünlü avukat Caleb Wilde’ı o partiye getiren tek şey nezaketti. Partide tanıştığı sarışını ise haftalar sonra bile buruşuk beyaz çarşafların içinde rüyalarında görüyordu.
Caleb bir gün kardeşinin ısrarı sonucu eline aldığı dosyada Sage’in adını görünce, onu kandıran bu kadından intikam alabileceğini düşündü.
Fakat kaderin, neler hazırladığını ikisi de bilmiyordu…


MELANIE MILBURNE – HIRÇIN GÜZEL

Gabriella St.Clair çaresiz bir durumdaydı. O ve ailesi iflasın eşiğindeydi. Ona yardım edebilecek tek insan, onun yalvardığını görmek isteyen bir erkekti.
Acımasız zengin iş adamı Vinn Venadicci’nin bir zamanlar bir kalbi vardı. Ama oteller zincirinin genç ve şımarık mirasçısı Gabriella ile karşılaştıktan sonra duygularını kilitleyip kaldırmıştı. Şimdi Gabriella onun kapısına gelmiş yalvarıyordu. Sonunda intikamını alacaktı.



MARION LENNOX - MUCİZE DADI

Hayatı alt üst olan Shanni Jefferson dadılık teklifini hiç düşünmeden kabul eder. Küçük bir bebeğe bakmak ne kadar zor olabilir ki? Diye düşünmektedir.
Ancak Pierce MacLachlan’ın bir değil, beş çocuğu vardır. Şimdi gerekli olan onu içine düştüğü bu zor durumdan kurtaracak bir mucizedir…

BARBARA WALLACE – BÜYÜK SIR

Yetenekli bir avukat olan Mike Templeton için hayatında başarılı olmak en önemli şeydi.
Roxy O’Brien bürosundan içeri girip, büyük bir skandala yol açacak davasına bakmasını istediğinde, Mike’ın heyecanlanmaması mümkün değildi.
 Roxy’in tek istediği ise kızına iyi bir gelecek sağlamak ve kim olduğunu öğrenmekti.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS