Seto no Hanayome || Anime Tanıtım

19 May 2013


SETO NO HANAYOME

Orjinal Adı: Seto no Hanayome
İngilizce Adı: My Bride is a Mermaid
Türkçe Adı: Gelinim Bir Denizkızı
Kategori: TV Serisi
Bölüm Sayısı: 26+2
Türü: Komedi, Romantizm, Okul
Çeviri Durumu: Mevcut




Bugün başladığım bu animeyi çok beğendim. Kendi kulvarında oldukça eğlenceli bi' anime.Tesadüf eseri denk gelip fazla bir beklentiyle başlamadım ama ilk bölümden itibaren gülmekten öldüm. Gerçi animenin saçma yanları da olmadığını söyleyemem ama yine de eğlenceli bir anime.Bana bir yanıyla Final Aporrach'ı andırdı biraz. Fakat onun kadar aşkın yoğun olduğu bir anime değil. Daha çok komedi üzerine kurulu. Aşkı da ara ara vermişler tabii.Bence eğlenmek için kesinlikle izlemeniz gereken bir anime. Her bölümde gülmekten öldüm. ^_^
Heleki bu kısımda >.<

Yaz tatilinde aiilesiyle beraber büyükannesini ziyarete giden Nagasumi, denizde yüzmeye gittiği sırada ayağına kramp girdiği için boğulma tehlikesi geçirir.Tam öldüğünü düşündüğünde ise kendisine doğru gelen bir deniz kızı tarafından kurtarılır ve asıl eğlence böylece  başlar.Kendisini kurtaran San-chan kendilerine deniz insanları diyen çok büyük ve zengin bir ailenin varisidir ve aile geleneklerine göre bir deniz insanı kendisini onlardan olmayan bir insana deşifre ettiğinde , kendisini kurban etmesi gerekir. Ama Seto Ailesi kızlarına çok düşkündür ve babası Nagasumi'den kızıyla evlenmesini ister fakat buna çok da razı değildir ve biricik kızının kendisinden koparılmasını önlemek için Nagasumi'yi öldürmek için elinden geleni yapar , yaptırır. Eh, bu da doğal olarak animeye saçma ama oldukça eğlenceli bölümler kazandırır.

Anime Opening:

6 yorum:

  1. Daha önce de denizkızı temalı anime izlemiştim. Ama bu oldukça farklı gözüküyor =) Ya da daha komik mi desem =D Küçük bir kesit olarak verdiğin videoda da cidden yarıldım. Çok komik ;)



    Ellerine sağlık tatlım =)

    YanıtlaSil
  2. Bir yığın saçmalığı var ama izletiyor kendisini çok eğlenceli :))

    YanıtlaSil
  3. Onların her zamanki hali. Adamlar saçmalıklardan zevk alıyorlar =D Eğlenceli olduğu konusunda da katılıyorum, en azından gördüğüm kadarıyla ;)

    YanıtlaSil
  4. Kesinlikle kuzu. Daha önce Mermaid Melody'yi izlemiştim ama o daha yoğun bir şekilde hem deniz kızı olmasına hem de aşka yöneliyordu bu daha çok komedi :D Ama çocuğu sevdim. Tek sorun suni teneffüs sırasında Masa adındaki korumadan aldığı öpücüğü hatırladığında, çocuğun suratına kız gibi ifade vermeleri xD

    YanıtlaSil
  5. Mermaid Melody'i ben de izlemiştim ve 2. sezonuna sinir olmuştum -.-


    Suni tenefüs mü?? Ahahah =D

    YanıtlaSil
  6. Ben seviyordum Mermaid'i :D Ya suni teneffüs ama gel gör ki tam bir komedi.

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkür ederim.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS