Daima Aşk / Sandi Lynn [Kitap Yorumu]

10 Haz 2014


Orijinal Adı: Forever Black
Yazar: Sandi Lynn
Yayınevi: Elf Yayınları
Goodreads Puanı: 4.01
Tür: Romans

Hayatı, yaşamayı çok seven Ellery ve kanser tedavisini olmayı reddetmiş olması... Annesini kanserden kaybeden Elle, alkolik babasını kaybeden Elle, daha on altı yaşındayken kanser olduğunu öğrenen Elle... Ve Connor; ukala, zengin, ağız sulandırıcı fakat geçmişin de yaşadığı acının kırıkları ile yaşayan kadın düşmanı Connor.

Daima Aşk kitabı Elle ile Connor'un tarifi imkansız aşkını anlatıyor. Yeri geldiğinde Connor'un kafasına eline geçirdiği eşyayı fırlatabilen Elle... Sırtına Elle'yi aldığı gibi onu dilediği yere götürebilecek bir erkek; Connor. Komiklerdi, hoşlardı, aşıklardı. Ama Connor neden benim değil de Elle'nindi ki. :-)

Kitap tam bir pislik olan Kyle'ın Elle'yi terk etmesi ile başlıyor. Elle'nin ona dört yıl boyunca katlanmasının sebebi yalnızlıktan korkmasıydı. Erkek arkadaşınla ayrıldıktan sonra ki kural nedir? En yakın kız arkadaşınla bara gitmek. :-) Vee ta taam o bar Connor ile karşılaştıkları ilk yer oluyor. Tanıştıkları diyemiyorum çünkü Connor kör kütük sarhoştu, onu evine götüren ise Elle oldu. Onunla ilgilenir, yatırır sonra da yanına iki saniyeliğine iliştiği an uyuya kalır. (Ben de yedim Elle, çekil Connor'umun yanından) Connor sabah uyanıp Elle'yi görünce bir güzel aşağılamasın mı! Helal bebeğim dedim. Hahahahytt! Tabi Elle hiç altta kalmadı bir güzel haddini bildirdi. Bizim ukalaya had bildirmek... Bir yerde odunu ateşe vermek oldu bu. :-):-):-) 
Elle ne tarafa dönse bir sapık gibi Connor'ı görür oldu. Adam sürekli peşinde. Birbirlerini bir yandan sinir ederken bir yandan da aşık olmaya başlıyorlar... 

Romantik satırları okumaya kendinizi hazırlayın. Kıskanıp, sesli sesli iç geçirmeniz mümkün. Hatta kaçınılmaz. ;-) 
Her satırını keyifle okuyacaksınız. Vallahi ben yarım günde okudum bitirdim. Elimden bırakamadım. 

Bu kitaba bayılacaksınız!




ALINTILAR

  • "Dün gece kuralları saymayı mı unuttum?"
    " Hı?" diyerek kaşlarımı çattım.
    "Yatıya kalanlardan hoşlanmam. Dün gece seni becerdikten sonra gitmeliydin. O yüzden bana neden hala mutfağımda olduğunu ve keyfine baktığını söyleyebilir misin?" 
  • Bir noktadan sonra bazı insanların kalbinde kalabildiğini ama hayatında kalamayacağını anladım. Bu da benim seni kalbimde tutma şeklim. 
  • Hatıralar sevdiklerimize tutunuş şeklimizdir ve seninle en güzel hatıraları yapmayı planlıyorum.
  • Sonsuzluk sonsuza kadardır ve sende benim için öylesin. Sen benim sonsuzluğumsun....




1 yorum:

  1. İkinci kitabi cikmadi mi yoksa ben bulamiyormuyum :(

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkür ederim.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS