Sailor Moon Crystal 2014 [Trailer]

6 Haz 2014



Sailor Moon Crystal 2014 Resmi Fragman [Trailer]

5 Temmuz 2014'te yayına girecek olan Sailor Moon Crystal'ın fragmanı yayımlanmışşşş! 

Daha çok mangaya bağlı gidecek olan yeni Sailor Moon(Ay Savaşçısı)'u dört gözle beklerken fragmanı görmemle yerle bir olmam aynı anda oldu! Gerçekten şu an deli gibi 5 Temmuz'u bekliyorum. Bizim izlememiz bir iki gün geç olacaktır muhakkak ama fragmanı görmek bile beni mest etmeye ve sabırsızlanmama yetti. Her ne kadar yeni çizimler hoşuma gitmese de sadece izlemek istediğim için görmezden geliyorum! XD  Zira bir kere Usagi'nin gözleri ve Sailor Moon olduğundaki o gülüşünü çok itici buldum. Sevimliliğini yitirmiş. Ama izlemeden de yorumlamamak gerek. İzleyince çizimler ve yeni görünüşleri için daha detaylı bir eleştiri yapabilirim. Şu an için sadece hoş durmuyor gibi geldi.


Daha önce okuduğum bir haberde mangaya birebir bağlı gidilerek yeniden çekileceği söylenmişti. Fragmanda Usagi'nin tuhaf derecede bir kendine güveni var yada bana öyle geldi.Mangaya sadık gidilmesi bildiğimiz ve sevdiğimiz Sailor Moon'da yepyeni şeyler görmemize sebep olacak gibi duruyor.

Temmuza sayılır günler kala resmi fragmanı da görmüş bulunuyoruz. Bakalım Sailor Moon Crystal bize eski Sailor Moon'umuzu aratacak mı yoksa yenisi eskisinden daha mı etkili olacak. Merakla yayımlanacağı ânı bekliyorum. Hep beraber izleyip göreceğiz sanırım.


SAILOR MOON CRYSTAL TRAILER





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS