Ahlaksız Teklif- HARLEQUIN || YORUM

21 Şub 2013

Ahlaksız Teklif- HARLEQUIN || YORUM
İlk kitap olan Tehlikeli Komşu hakkında fazla bir yorum yapamayacağım. Okuduğum en ama en saçma Harlequin kitabıydı.Ne diye çevirmek için zaman kaybetmişler anlamadım. Okurken sıkıntıdan patladım. Koca birgün elimde durdu da 100 sayfa kitap bitmek bilmedi.Ona rağmen Ahlaksız Teklif'i de çok beğendim. Bilseydim önce Ahlaksız Teklifi'i okurdum. Hiç olmazsa sıkılmazdım. Neyse . Yine de Ahlaksız Teklif'inde bu kitabın içinde olması büyük şans. :D

Zinhar kitap -diğerine oranla- çok güzeldi.Eksikleri yok muydu? Tabii ki, var. Ama yine de okunamaz bir kitap değildi. Ve sadece sonunu saçma ya da klasik Harlequin kitaplarındaki hızlandırma kurbanı buldum.Onun dışında çok güzel bir kitaptı. Bence malzeme iyiydi, uzatılsa güzel bir konu çıkardı.



"Demek beraber olduğumuz gece birdenbire benim tatlı sevgilimden soğuk bir cadıya dönüşmenin sebebi buydu," dedi ve ani bir hareketle genç kadını kucağına çekip dudaklarına kapandı.
"Yapma, Zac! Bırak Beni!"
"Asla."
Yapmak zorundayım çünkü aylardır ilk kez bana umut verdin."
"Ben mi?"
"Evet. Margot ile seviştiğimi sanıp beni kıskandığını anladım."
"Kendini birşey sanma."
"Senin yanında kendimi hiçbir şey sanmıyorum.Sen tek bakışınla bana diz çöktürecek güce sahipsin."

-Ahlaksız Teklif

Ana karakter kızımı Sally, hafta içi bir kütüphanede araştırmacı olarak çalışıp haftasonu da bir bakımevinde kalan kötürüm annesiyle ilgilenir.Beş para etmez bir babası olduğu içinde annesinin bütün sorumluluğu genç kadının başındadır.Tabi bu arada sevgili annesi de kendisini zerre kadar umursamayan adama deli gibi aşık olunca Sally için herşey daha da zorlaşır. Çünkü babası annesini görmeye gelmemektedir ama annesi hep kocasının yolunu gözler.. Son günlerinde annesini mutlu etmeye kararlı olan Sally yıllar sonra babasını şirketine gitmeye ve onu annesiyle görüştürmeye karar verir.Amma velakin şirkete adım attığı andan itibaren yakasını uslanmaz çapkın Zac Delucca'ya kaptırır..

Sally'nin annesine olan bağlılığını çok sevdim ama kızı yadırgamadığım yerde olmadı değil. Misal annesi, babası için üzülür diye Zac'in ahlaksız teklifini kabul ediyor. Var mı böyle saçmalık? Gebersin. Sanki bu zamana kadar ne babalık/kocalık etmiş ki üzülmesin diye kendisini adama veriyor.Hadi bunu geçtim adam kendi kızına resmen ; "Onu memnun et.." demeye getirdi olayı.. Neyse.
Sally, Zac'e inat gittikçe adam kafayı buna takıyor. Takmayı da geçti onu elde etmek artık gurur meselesi gibi bir duruma geldi. Zac'i bu zamana kadar kimse reddetmediği için adam kendini kazanamya indekslemiş, kız "Olmaz." dedikçe yakasına yapışıyor.Sonrada iğrenç teklifiyle istediğini elde ediyor..
Sonu hariç genel olarak beğendim ama sonu hızlı olunca sevmiyorum. Fakat Harlequin bu , yapacak birşey yok...

MY RATING:
4,5 



1 yorum:

  1. bu kitabı nerden aldın d%r satmıyor sitesine baktım

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkür ederim.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS