Harlequin Mart Ayı Kitapları || Tanıtım

27 Şub 2013


HARLEQUIN YAYINLARI
Mart Ayı Kitapları

Evet her ay olduğu gib Harlequin ay sonuna geldiğimiz şu günlerde Mart Ayı kitaplarını da görücüye sundu.Açıkçası bu ay çok sevindim.Çünkü Historical Kategorisi'ndeki Deborah Hale'in çıkmasını bir yıldır bekliyorum.
Bu yazarın daha önce okumuş olduğum "Aşkı Sana Sakladım" kitabı güzel bir kitaptı ve şimdi yazardan yeni bir kitap görmek beni çok memnun etti.
Stars of Romance kategorisindeki yazarı hiç okumadım.Okuyup okumamakta da kararsızım. Diğer kitapları da bütçeme göre alacağım. :D




DEBORAH HALE - KORUYUCU MELEĞİM
 Edmund Fizthugh, uzun yıllarını denizlerde geçirdikten sonra artık evine dönmüş ve kendini kitaplara ve hayır işlerine vermiştir.
Edmund Fizthugh, ailesinden geriye kalan yeğeni Crispin’i canından çok sevmektedir. Crispin uzun sürecek bir sefere çıktığında, nişanlısı Juliana’nın üvey kardeşi tarafından zorla evlendirilmek istendiğini öğrenir ve kızı koruması altına almak amacıyla onunla kâğıt üstünde evlenmenin en doğru seçenek olduğuna karar verir. Ancak aşkın kapıyı ne zaman çalacağı hiç belli olmaz.Juliana Ramsey, koruması altına girdiği kocasına hayranlık duymaktadır. Edmund’la kısa zamanda çok yakın arkadaş olurlar ve bir sürü şey paylaşırlar. Crispin’in dayısına karşı hissettiklerini kendine bir türlü açıklayamamaktadır.
 Ancak kaderin onlara bir sürprizi olacaktır.






LORI FOSTER - KADININ İKİ YÜZÜ

 “Çok güzel görünüyorsun,” diye fısıldadı Tyler.
 Carlie’nin kalbi, deli gibi atıyordu. Gerçi Brenda bu giysiyle bütün erkeklerin kendisini çok çekici bulacağını söylemişti, ama ona inanmamıştı. Tyler Ramsey’i etkileyeceği ise aklının ucundan bile geçmemişti. Ne giyerse giysin, Tyler dönüp bakmazdı bile... Gerçi daha önce, hiç böyle bir şey giyip ortaya çıktığı da olmamıştı ya, neyse... Tanrım! Bu kostüm kesinlikle yanlış bir seçim olmuştu ve Brenda’nın aklına uyduğu için, kendine çok kızıyordu. Artık bir şeyler söylemek zorundaydı. Derin bir nefes aldı. “Siz ise çok tehlikeli görünüyorsunuz.”







LYNEE GRAHAM – TUTKUYA TUTSAK Bella tam bir kadın avcısına çatmıştı. Uluslararası finansçı Rico da Silva gerçekten de onun tüm savunma mekanizmalarını alt üst etmişti. Rico fidyeciler tarafından kaçırılırken Bella da olaya karışmış, kendisini onunla birlikte kilit altında bulmuştu. Tutsak oldukları sırada tutkulu bir deneyim yaşamış, birlikte olmuşlardı. Bella artık Rico için bir avdan farksızdı, onu ele geçirene kadar peşini bırakmayacaktı. Bella ise artık özgürlüğüne kavuşmuştu, Rico’yla ilişkisi olacaksa bunun kurallarını o belirleyecekti.

 MIRANDA LEE – CÜRETKÂR TEKLİFO, evlenecek bir adam değildi.
 Samantha, işinden de, patronu Guy Haywood’dan da ayrılmak istemiyordu. Ama bir kadın aşkına karşılık verilmesini ne kadar bekleyebilirdi? Guy, Samantha’ya umutsuz bir şekilde sırrını açtığında, fırsat ayağına gelmişti. Eğer Guy’ın aşkına sahip olamayacaksa, o zaman çocuğuna sahip olacaktı.
 Bu sadece bir iş anlaşması olacaktı. Maskeler düşüp, gizli tutkular ortaya çıktıkça, Guy, aklı başında ve serinkanlı sekreterinin aslında oldukça ateşli bir kadın olduğunu keşfetmeye başlamıştı. Öyle bir ateş ki, artık kontrol edilmesi çok zor bir hale gelmiş ve ikisini de kavurmaya başlamıştı.





MELANIE MILBURNE - DÜŞMAN ÂŞIKLAR
 Andreas Ferrante en son gördüğünde, Sienna Baker acemice onu baştan çıkartmaya çalışıyordu. Kışkırtıcı çekiciliği hâlâ anılarını süslüyordu ama sonrasında yaşananlar hayatını cehenneme çevirmişti. Bu yüzden mirasını kurtarabilmek için onunla evlenmek zorunda olduğunu düşünmek bile hoş değildi.
 Acımasızca reddedilişiyle yıkıldıktan sonra, Andreas’ı yeniden görmek, Sienna’nın utancını bir kez daha alevlendirmişti. Onunla evlenmeye gelince? Birbirlerini öldürmeden bu işi sonlandırabilirlerse, çok şanslıydılar!
 Aşk ile nefret arasında ince bir çizgi vardı. Acaba bu öfkenin ateşi, düğün gecelerini tutkuyla yakmaya yetecek miydi?

 NATASHA OAKLEY - UNUTULMAYAN ANILAR
Uzun boylu, buğday tenli ve cesur… Mont Avellana’ da acılar yaşamış bir adam…
 Sert yapılı milyoner Domenic Vincini, Niroli adasına kalburüstü kesimi çekmek istiyordu. Niroli tahtının mücevheri ve Prenses Isabella Fierezza buna dâhil miydi?
 Ona yaklaşamazdı, içinde ve dışında yangının izlerini taşıyan Domenic, Niroli Prensesinin duygularına ulaşmasına izin verecek miydi?
 Isabella’nın cazibesi ve aşkı ona yaşamaya korktuğu duyguları tekrar verebilecek miydi?






MAISEY YATES - GEÇMİŞİN ACILARI
 Aleksei Petrov zengin ve yakışıklı bir Rus iş adamıdır. Aynı zamanda çalışanlarına karşı her zaman adaletli davranan bir patrondur. Madeline Forrester, onun genç ve güzel koordinatörüdür. Telefonda, patronunun emirler yağdıran büyüleyici sesini her duyduğunda kalbinin çarpmasına engel olamaz. Aleksei’nin yaşadığı acılar aşka olan inancını kaybettirmiştir. Kadının talihsiz geçmişi yakasını bırakmaz. Tüm imkânsızlıklara karşın umutsuzca Aleksei’ye âşık olmuştur. Karşı konulmaz patronu için sadece zevkler söz konusudur. Madeline, kendine olan inancını bile kaybetmişken, bu asi adama sevginin ne olduğunu öğretebilecek midir?

 LYNNE GRAHAM – İHTİRAS VE GURUR  Yakışıklı Leonidas Pallis ile tutku dolu bir geceyi paylaştığında, Maribel utangaç bir bakireydi. Maribel’e göre, Leonidas’ın onunla birlikte olma nedeni; ihtirastan çok, kendisini rahatlatmaktı. O gecenin sonucunda, Maribel onun çocuğuna hamile kalmıştı ama Leonidas’ın bundan haberi yoktu.
 Şimdi Leonidas gerçeği öğrenmiş ve kendisine ait olanı istiyordu; oğlunu ve Maribel’i. Ama istediklerine sahip olmanın tek bir yolu vardı… Maribel’le evlenmek…





FIONA HARPER - DENİZDEKİ SİHİR
 Sevdiği kadın başkasıyla evlenmek üzere mihraba doğru yürürken Damien Stone’nun nefesi kesildi. Nedime Zoe’nin kendisini izlediğini bilmek işleri daha da zorlaştırıyordu. Gelinin tersine, Zoe çok konuşkan, çok canlı, çok… Her şeydi!
 Zoe onu kışkırtmadan duramazdı. Sadece bir kereliğine de olsa, Bay Mükemmel’ in sakinliğini yitirdiğini görmek istiyordu. Zoe, o soluk mavi gözlerin ardında havai fişeklerin patladığını söyleyebilirdi.
 Ancak düğün gecesi sona ermeden önce ansızın meydana gelen yakınlıkları, her ikisinin de kendileri ve birbirleri hakkında inandıkları her şeyi yıkmakla tehdit edecekti…
 JACKIE BROWN - TUTSAK BEDENLER
 Thomas Waverly, başarılı bir iş adamı ve seri çapkındı, özellikleri arasında olmayan tek şey ise, kolay kanmasıydı. Her şeye rağmen söz, büyükanne Jo'ya geldiğinde, akan sular dururdu!
 Çok kısa bir sürede Thomas'ın bir nişanlı bulması gerekiyordu!
 Elizabeth Morris, hayır kurumunun sahibi olarak, bu sahte teklifi kabul etti ve derneğine iyi miktarda bir bağışı kaptı! Ama ‘damat’ muhteşemse, sahte öpücüklerle aşk öpücükleri arasında ince bir çizgi vardı.



JULES BENNET - BEDELİ NE OLURSA OLSUN
 Hollywood’un en ünlü yönetmeni Anthony Price, her istediğini elde etmeye alışıktır, ama hayat ona yepyeni bir senaryo sunmuş; öksüz yeğenine vasi olmuştur. Şimdi artık, karısı Charlotte’a her zamankinden daha çok ihtiyacı vardır, ama karısı onu üç ay önce terk etmiştir. Charlotte’u geri kazanmak için, ailesine mesleğinden daha fazla önem vermeye hazır olduğunu, genç kadına kanıtlamak zorundadır.
 Charlotte, bu ani değişikliğin Anthony’nin önceliklerini değiştirebileceğinden emin değildir, ama masum bir bebeğe – ve hâlâ arzu ettiği erkeğe – sırtını dönemez. Mutlu sona ulaşmak çok mu zordur?
 HEIDI BETTS – IŞIKLAR SÖNDÜĞÜNDE
 O gün Gwen Thomas’ın otuz birinci yaş günüydü ve yeni yaşına girmeden önce kendisini tepeden tırnağa değiştirip farklı bir kadın olmak için son şansıydı.
 Yapması gerekenler sırasıyla: 08.00: Kütüphaneyi arayıp işten izin al - 08.05: Rehber’den bir güzellik salonu bul - 10.00: Saçları yakıcı kızıla boyat - 17.00: Makyaj, manikür yaptır, cüretkâr giyisiler edin - 22:00: Gece kulübüne gidip oraya aitmiş gibi davran - 23:00: Bir sürüngenin tacizine izin ver - 23:30: Sürüngenin elinden kulübün sahibi yakışıklı Ethan Banks sayesinde kurtul - Ethan’ın beyefendi tavırlarının amacına ulaşmana engel olmasına izin verme - Işıklar Söndüğünde: Doğum günü hediyenin tadını çıkar. Acaba Gwen yeni görünümüne ve yeni Gwen’e tutulan Ethan Banks’a uyum sağlayabilecek miydi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS