Çıkması İçin Sabırsızlanıyorum

12 Haz 2013


Demin Tuğçe'nin Kitaplığı'nda çıkmasını beklediği kitaplarla ilgili görüşlerini yazdığı bir yazı gördüm ve ben de hemen benimkileri göstermek istedim.  Gelelim çıkmasını beklediklerime :D Say say bitmez ama ben en başta favorimi göstereyim.

Sizde etkinliği incelemek isterseniz; Çıkması İçin Sabırsızlanıyorum'a bir göz at bakalım =)

The Fiery Heart (Bloodlines Series #4)
Richelle'ın beni kalpten götüreceği ama yine de çıksın diye deliler gibi beklediğim kitaplarda birisi.Çıksa da okusam artık. Bu kitap çıkana kadar ölmezsem iyidir.


YANSIMA 2 Karanlık Yankı
Bu serinin ilk kitabı Yansıma'yı çok beğenmiştim. İkincisi Önce Kitap bünyesinde çıkacak-çıkacak inşallah-. Merakla beklediğim bir diğer kitap da bu.Yazarın güçlü bir hayal gücü var.İlk kitap edisyon bakımından facia olsa bile kurgu eşssizdi.

DİP NOT: Soldaki görsel şahsım tarafından hazırlamış bir fan made cover'dır. :D 

Sentinel (Melez Sözleşmeleri 5)
Apollyon'un okuduktan sonra en merak ettiğim kitaplardan birisi de budur.Aslında Apollyon o kadar meraklarda bırakacak şekilde bitmiyor ama içindeki olaylarını öyle bir cereyan edişi var ki, ister istemez sonraki kitapta neler olacak dderken buluyorsunuz kendiniizi :)))


Şu anlık gerçekten beklediğim bu üç kitap dışında bir kitap yok sanırım. Özellikle de Fiery Heart'ü beklemek yok mu! Benim için tam bir işkenceden ibaret.. :(

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS