Obsession || Jennifer L. Armentrout - TANITIM

18 Haz 2013

Obsession || Jennifer L. Armentrout - TANITIM

Şu anda okuyorum ve her ne kadar Luxen'lerinde işin içinde olması konuyu biraz garipsememe neden olsa da kitap gerçekten çok iyi.Bu kadında kalem var-kesinlikle var.Ama ah, bir de aynı fantastik öğe üzerinden gideceğine bambaşka bir HUNTER yaratsaydı ölürdüm herhalde. Şu haliyle bayıldığımı düşünürsek, kesin ölürdüm. 
Umarım bu kitapta ülkemizde en kısa zamanda çıkar. Gerçekten ilgi çekici bir konusu var. Akıcı olması da cabası. Yalnız kitabımızı Lux Serisi ile kıyaslamamak adına, ona göre bir daha yetişkinlere yönelik olduğunu belirtmek isterim.

OBSESSION

             Orjinal Adı: Obsession
             Edisyonu: Henüz Mevcut Değil.
             Yazar: Jennifer L.Armentrout
             Yayınevi: Entangled Publisning
             Türü: Paranormal Romance, New Adult, Romance
             Goodreads Puanı: 4,20


O, küstah, otoriter ve.. Uğruna. Ölünesi.
Hunter acımasız bir katil. Ve Savunma Bakanlığı (DOD) Hunter’ı istisnai durumundan ötürü avucunun içinde tutmaktadır,  çünkü Hunter kötü adamları yakalayıp , öldürmektedir.
Çoğu zaman Hunter’ın aldığı görevleri keyifli bile olur.  Ta ki, daha önce asla yapmak zorunda kalmadığı bir görevin sorumluluğunu üstlenene kadar: bir insanı ölümsüz düşmanlarına karşı korumak!
Serena Cross en yakın arkadaşı kendisine,  güçlü bir Senatörün oğlunun bir şeye -doğaüstü bir şeye-dönüştüğünü söylediğinde ona inanmıyordu. Kim inanırdı ki ? Ama sonra, arkadaşının sadece bir uzaylının yapabileceği şekilde öldürüldüğüne tanık olunca, o inanmadığı şeylerin sırlarını korumak uğruna, onu bile öldürebilecekleri bir dünyada buluverdi kendisini.
Hunter, aralarındaki farklılıklarına rağmen Serena’nın öfkesini ve şehvetini uyandırır. Çok geçmeden Hunter , aklına asla getirmeyeceği bir şey yapıyor- bağlı olduğu kuralları yıkıp, Serena’yı güvende tutabilmek için Savunma Bakanlığı’na karşı koyuyordu. Ama Serena’nın yaşamını asıl tehdit eden şey uzaylılar ve Savunma Bakanlığı mı.. yoksa Hunter mı?





9 yorum:

  1. canımm yaaa bu konuda baya bir eksiğim sanırım bu bir seri mi??
    fantastik mi yoksa yetişkin edebiyatı mı?
    o kadar çok yorum var ki nette anlamadım hiç bi şey :/

    YanıtlaSil
  2. Bu paranormal romance canım. Ama yetişkinler için. İçeriğinde -yoğun olmasa bile- seks sahneleri mevcut o yüzden New Adult diye geçen bir yetişkin kategorisine giriyor.

    YanıtlaSil
  3. anladımm canımm..
    peki bu bir seri mi?

    YanıtlaSil
  4. Şu an için tek ama ihtimali de yüksek :D

    YanıtlaSil
  5. opal ve onyx var onlar bu kitabın öncesi değil mi??
    ayy valla benim kafam çok karışmış :/

    YanıtlaSil
  6. Yok. Olay ne biliyor musun ? Obsidiyen ve Oniks Luxen serisine ait kitaplar. Devamı çıkacak onun bu ay. Opal. Bu kitap ise Arum'lara üzerine kurgulu. Alakaları nereden geliyor dersen; Luxen serisindeki kötü karakterli uzaylılar Arum'lar ve yazar onlar için ayrı bir kitap yazmak istemiş. :D

    YanıtlaSil
  7. bi dakika kafam iyice karıştııı :D
    aynı yazar aynı isimler ama sadece birinde uzaylılar var birinde arumlar öyle mi??

    YanıtlaSil
  8. Uvvv *-* bunu D&R'de bulma ihtimalim nedir?? :D

    YanıtlaSil
  9. Saplantı diye çevrildi. Yani %100 olasılık. XD

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkür ederim.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS