HARLEQUIN ŞUBAT 2013 KİTAPLARI

24 Oca 2013



Evet, aylık yayım hakkına sahip olan Harlequin TR'nin Şubat Ayı için yayımlayacakları kitaplar bugün görücüye çıktı. Açıkcası içlerinden özellikle Nora Roberts Alacakaranlık benim için harika bir süpriz oldu.Ayrı eten Desire Kategorisinde Maya Banks'ın hikâyesininde çok ilgimi çektiğini belirtmek isterim. Bu ay biraz Harlequin kitaplarına yönelmek istiyorum. Kısmetse bunların birkaçını okuacağım.Benim ilgimi çeken kitapların buradan size konularını paylaşmak istedim.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN; HARLEQUIN FACEBOOK SAYFASINI İNCELEMENİZİ ÖNERİRİM.


1. ALACAKARANLIK / Nora ROBERTS (Historical)

İskoçya, 1745... Kanlı bir meydan savaşının yanı sıra, başka bir savaş daha yaşanmış ve kazanılmıştı... Bedeli onur, zaferi aşk olan savaştı bu...
Serena MacGregor, bir İskoçyalı olarak, tüm İngilizlerden nefret ediyordu ve son derece geçerli nedenleri vardı. İngiltere’nin, Ashburn Kontu, Brigham Langston da bu nefretten payına düşeni alacaktı.
Brigham, İskoç davasına olan sadakatiyle MacGregor ailesine kendini kanıtlamış ve saygılarını kazanmıştı, ama Serena’nın, ona ve ırkına duyduğu nefretten vazgeçmeye hiç niyeti yoktu.
Güzelliği, tutkuları, inançları, davasına olan adanmışlığıyla Serena’ya âşık olan Brigham, onun bu nefretini yenmek ve onu kazanmak zorundaydı...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
TENDEKİ KIVILCIM - MAYA BANKS

“Seni sevmek istemiyorum.”
Pippa Laingley bunu nasıl düşünememişti ki? Cameron Hollingsworth’la geçirdiği ateşli gecenin sonunda hamile kaldığını anlayınca bir yol ayrımına gelmişti.
Bu gizemli adamın, duygularının çevresini kale duvarlarıyla ördüğünü nasıl unutmuştu?
Bunun nedeninin de daha önce sevdiklerini yitirmesi olduğunu yeni öğreniyordu.
Cameron şimdi aynı tehlikeyle yüz yüzeydi. Ya Pippa’yı kendinden uzak tutacak, böylece yeni acılar yaşamayacak; ya da kalbini ona açacak ve her tehlikeyi göze alacaktı.
Her iki halde de acı çekmeye mahkûmdu…


KORSAN ROBIN HOOD - CATHERINE MANN

Hillary Wright, her zaman yanlış adamları kendine çeken bir mıknatısı gibiydi. Son sevgilisi de Hillary’nin başının yasalarla derde girmesine neden olmuştu.
Adını temize çıkarmak ve dolandırıcıları yakalatmak için hükümetle yaptığı anlaşmanın içeriğinde, kötü şöhretli Troy Donavan’ın sevgilisi olmakta vardı.
Troy eskiden adı çıkmış bir bilgisayar korsanıyken, şimdi bir trilyoner ve hükümet için çalışan bir ajandı.
Hillary’nin uzak durmak için ant içtiği her şey bu adamda toplanmıştı. Troy’ un sır saklayan doğası da yaralı kadının güvensizliğini körüklüyordu.
Aralarında oluşan ve dizginlenemeyen bu büyük tutkunun karşısında, Hillary’nin mantıklı olmak gibi bir seçeneği yoktu.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ŞEYTAN VE MELEK – KATE WALKER

Marta Jones ömrü boyunca en küçük bir riski bile göze almamıştı. Ta ki kendi düğününden kaçtığı gün yolda karşılaşıp çekiciliğine yenik düştüğü adamı tanıyana kadar, sadece Diablo diye bildiği adamı…
Yalnız kurt Carlos Ortega, Marta Jones’a tutkulu bir geceden fazlasını vaat etmiyordu. Yine de Marta’nın tatlı masumiyeti kendisini şaşkınlığa uğratmıştı. Kaçak gelin bir bakireydi. Öyle görünüyordu ki bu ateşli karşılaşma hiç de bir gecelik olmayacaktı…

VAHŞİ KEDİ – ANNE McALLISTER

Yiannis Savas, Savas Hanedanlığının gözde bekârıydı. Cat’le ilişkilerinde geleceğe dair hiçbir düşüncesi olmadığını açık yüreklilikle ifade ederek Cat’in hayallerini yıkmıştı.
Aradan zaman geçmiş, Cat artık büyümüş ve Yiannis’le ilgili romantik hayallerinden çoktan vaz geçmişti. Artık onun tatlı diline ve cazibesine kapılmayacaktı; aklı başında ve ayakları yere basan biriyle nişanlanmıştı.
Olmayacak aksilikler birbirini kovalayınca ikisinin bir haftayı birlikte geçirmeleri gerekecekti. Cat, yüreğinden tamamen silemediği bu adama karşı, düşündüğü kadar dirençli olup olmadığını görecekti.


 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS