SİPARİŞ SEPETİMDE BEKLEYENLER

19 Oca 2013

                     
Bu ay sepetim epey bir birikti. Alacaklarım birkaçını buradan sizlerle de paylaşmak istedim. Aslında sepetim hâlâ bekliyor. Bilenler vardır ama bilmeyenler için Pegasus Yayınları'ndan bu yıla bir Brenda JOYCE ile gireceğimizi duydum. O yüzden sepetimi bekletiyorum. Malumunuz Brenda Joyce'un çıkacağını bilip de sipariş verilir mi? :)) Neyse.

-------------------------------------------------------------------------------------------

 Gelelim alacaklarıma;


Orjinal Adı: Until I Die
Bağlı Olduğu Seri: Revanants #2
Ülkemizde Yayımlanan Kitabı: Benim İçin Öl (Die For Me)
Yayıncı: Akılçelen Yayınları
Bu ay beni en çok mutlu eden haber Akılçelen Kitaplar'dan geldi. Revanant(Geri Dönenler) Üçlemesi'nin ikinci kitabı olan Ben Ölene Kadar'ın çıkmasını nereden bakarsanız tam bir yıldır bekliyorum.Yayınevi ikinci kitapta gereğinde fazla bir ara verdi. Kitabın çıkmasına çok sevinmiş olmama rağmen kapağının bu kadar beklediğimizi de göz önüne alırsak, orjinal -ya da en azından daha güzel- olmasını dilerdim. Ama şu an için çıktığına bile şükrediyorum.




Orjinal Adı: Mephisto Kiss
Bağlı Olduğu Seri: The Mephisto Covenant #2
Ülkemizde Yayımlanan Kitabı: Mefisto(The Mephisto)
Yayıncı : DEX Yayınları
Bu serinin ilk kitabını geçen sene tam Aralık ayının sonunda okumuştum ve kitabı bitirdiğimde aklımda kalan tek şey;'' DEVAMI olmalı''ydı. Hızlı bir aramayla kitabın daha çıkmamış hatta yazılmamış olduğunu öğrenmem ise tam bir felaket oldu. Bir yıldır çıksın diye dört gözle ve büyük bir heyecanla bekliyorum. Sipariş sepetimin en gözlerinden birisi.



Orjinal Adı:How to Marry a Duke(Bir Dük Nasıl Evlenir)
Bağlı Olduğu Seri: How To Series #1(Nasıl Yapılır Serisi)
Ülkemizde Yayınlanan Kitabı: Serinin ilk kitabı olarak yayınlanacak.
Yayıncı: Koridor Yayınları
Koridor Yayınları birkaç aydır sessizliğe gömülmüşlerdi. ama geçenlerde facebook sayfalarında yakında yeni kitaplarının geleceklerini bildirmişlerdi. Çok şükür 2013 yılının ilk kitaplarını da göörücüye çıkardılar. Açıkcası kitabı çok beğendim. Seriyi Goodreads'te biraz inceledim ve ilk kitaptan sonra ciddi bir düşüş yaşadığını gördüm ama yine de konuları bakımından ilgim çekti.Takip edeceğim.




Orjinal Adı: An Offer From a Gentleman
Bağlı Olduğu Seri: Bridgertons #3
Yayıncı: Epsilon Yayınları
Bu seriyi yazarın yazım tarzını çok birbirine benzettiğim için yavaş yavaş ve ara vere vere okuyorum.Yoksa kitaplardan tat alamıyorum.  Açıkcası geçen sene tanıştım bu yazarla ve bu serisinden iki kitabını okudum. İlk kitap gerçekten harikaydı. Aslında okuduğum her kitabı harikaydı fakat konular çok benzer geliyor. Sanırım yazarın kalemi böyle. Ben de biraz değişik şeyler seven biri olduğum için zoraki aşkları tercih ederim. Ara ara okunacak kitaplarımdan birisi bu seri. Zaman ve para buldukça alığp okuyorum.


Orjinal Adı: The Naked Duke
Bağlı Olduğu Serı: Naked Nobility #1
Yayıncı: Nemesis Yayınları

Bu kitabı kapağını gördüğümden beri almak istiyorum. Çok nadirdir böyle renklerin gözüme uyumlu geldiği kitaplar. Bazen gerçekten yayıncılar işlerini çok iyi yapıyorlar. Kitabın Goodreads'teki puanları çok da iyi değil hatta serinin adını da kitabın adını da hiç beğenmedim ama bir denemek istiyorum şans vereceğim.
















4 yorum:

  1. İnanmıyorum xD yorumunu cevaplarken sitende geziyormuşum :D Kitaplarına bayıldım. Özellikle Zoraki Düşes'i almak benim de hayalim.. Bu aylık kotam doldu belki diğer ay alabilirim :D

    YanıtlaSil
  2. Ahahah! Ben de gönderiyi yaptıktan sonra senin Mefisto yorumunu gördüm. Ahh ahh, tam bir senedir bekliyorum. Şimdi de sırf Brenda Joyce için kitabı bekletiyorum. Nasıl bir işkence bilemezsin. :D

    YanıtlaSil
  3. Olsun olsun sonuçta atmışsın sepete :D Biraz daha gayret .. :D

    YanıtlaSil
  4. Eh, kısa bir süre sonra da ellerimde olacak inşallah. :D

    YanıtlaSil

Yorumunuz için teşekkür ederim.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS