Hira no Kakera || ANİME TANITIM

11 Oca 2013



Hiiro No Kakera

KONUSU:
Tameki Kasuga , büyükannesi tarafından Tamayori Kanını devralması ve Tamayori Prenesesi olarak kasabanın çevresini saran Onikirimaru mühürünü koruyup mühürlemesi için çağırılır. Tameki bu zamana kadar ailesiyle herşeyden habersiz yaşamıştır fakat kasabaya Baba-sama(büyükannesi)'nın yanına geldiğinde herkesin kendisini tanıdığını ve Tamayori Prensesi olarak Onikirimaru kılıcını mühürlemesini beklerler.Ama Tameki henüz girdiği bu dünya hakkında hiç birşey bişmez ve kendisini korumakla yükümlü Beş Koruyucu ile beraber hem Onikirimaru Mührünü hem de Tamayori Prensesi'nin gövrelerini öğrenerek mührü simgeleyen eserleri korumaya kararlıdır.

DÜŞÜNCEM:


Animeyi izleme sebebim ; kesinlikle ama kesinlikle mükemmel Opening'dir.O nasıl bir ses öyle bittim kadına. Fujita Maiko bundan sonra kesin takip listemde olacak bir Japon Şarkıcıdır. :)))

Animeye gelirsek ; ilk sezon bence çok vasat. Yani bir kere konuya damdan düşer gibi giriyor ve pek de etkileyici olduğunu söyleyemeyeceğim. Daha güzel animeler izlemiştim.Açıkçası birazda Pretear esinlenmesi buldum. Ama ikinci sezonu olan ; Hiiro no Kakera Dai Ni Shou daha etkileyici. Gerçi biraz daha romantizm yüklü olsa daha da mükemmel olabilir ama ilk sezona göre dehşet olduğu kesin. :))
Güzel bir anime izlenebileceklerden demenizi tavsiye edderim. ^^'


 Ve bu da 2. Sezon Açılış / Kapanış

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS