GECE SESLERİ // HEATHER GRAHAM

1 Oca 2013

GECE SESLERİ // HEATHER GRAHAM

2013'e girdiğimiz saatlerde bitirdiğim bir kitap olarak 2013 siftahını da açmış oldum. Kitaba gelirsek, pek beğenmedim. Hele ki sonunu hiçç beğenmedim. Üç paragraf içinde konu kapandı gitti. Tamam, Harlequin'lerde olay örgüsü biraz hızlı oluyor ama bununki aşırıydı. Sonunda koca olayı üç paragrafa sığdırdıkları için tebrik ediyorum.
Kitabın bu kadar hızlı bir gelişen bir konu olmasa, güzel bir kurgusu olduğunu söyleyebilirdim.Tabi, daha iyi polisiyeler okuduğum için çok çabuk sonuca erildiğini de belirtmek lazım. 
Yine de , Harlequin sevenler için okunabilecek bir kitaptı.Fakat bence Stars Of Romance değildi...

Konusu;
Bryn ölen erkek kardeşinin üç küçük çocuğunun tek yakını olarak, çocukların sorumluluklarını almış, onları büyütmektedir. Aynı anda üç çocukla uğraşmak istemediği için eski nişanlısı tarafından terk edildiğinden beri, erkeklerden uzak duran Bryn, hayatını kliplerde dansçılık ve fotoğraf çekimi yaparak kazanmaktadır.
Birgün ünlü Rock Yıldızı Lee'nin çekeceği klipte kendisine rol vermesi ve ekip için fotoğraf çeksin diye işe almasıyla rutin hayatında büyük bir heyecan oluşur.
Kız ekibin bir fotoğrafını çekiyor ve ön görülmez bir sahneyi kadraja aldığı için fotoğrafları elde etmek isteyen birileriyle başı derde giriyor.

Tabi, bunun yanında bir de Lee'nin Bryn'ı sürekli sıkıştırması olayı var. Ama en saçma bulduğum kısım kızın kimseden şüphelememesi, tehdit eden kişi bariz derecede kendini  belli ederken ön görülen şüphelileri listelemek Lee'ye kalıyor.
Hadi onu da geçtim sonu çok çabuk bitti. Bence konun başını kitabın ortasında başlatmak yerine sonunu üç paragrafta değil de 2 sayfada bitirebilirdi.Sonu dışında kitabı beğendim , güzel bir polisiyeydi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için teşekkür ederim.

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS